Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.bilgisayarbilisim.org/arsiv/ogrenciimage/ link ini kulanıp image i indirmek istiyorum fakat bana kulanıcı adı ile şifre soruyor ve kendi kulanıcı adım ile şifremi girince kabul edmiyor. Ne yapmalıyım?
bunları indirdim hepsi tamam ama şifre hatası veriyor www.bilgisayarbilisim.net yazıyorum 1. parttta hata veriyor o partı tekrar indirdim tekrar hata verdi acaba şifre mi yanlış
vestel imaj öğrenci cdlerini 4-5 bilgisayara kurdum. ancak şimdi kuramıyorum, sonuna gelince hata veriyor. xp geri yukleme medyasıyla formatliyim dedim, o da sorun, iledlemiyor, siyah ekran gelip kalıyor, Kaç gundur uğraşıyorum, guvenlik kartını donanımsal olarak çıkartsam da aynı,Vestel öğrenci imaj cd si bulsam olur mu ki, imaj cd lerinin buradaki linki de çalışmıyor, Napmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinicemmmm.
Sayın hocam, beklemek yerine bir bilgisayara temiz kurulum yapın, acronis ile yedeğini alıp, kendi imaj dosyasını oluşturun.
Hem kafanıza göre ayarlarını yapmış olursunuz, hem de güncel programlar vs. kurmuş olursunuz.
Yakup Hocam
acronis tam anlamıyla yapamadım bir türl üöğrenemedim.bunun boot cd si varmıdır.vaktiniz olursa yardımcı olabilirmisiniz.boot cd si varsa link verebilirmisiniz.
nasıl çalıştığını bilmiyorum