Bahsettiğiniz kitap bu mu?..LysimakhoS..' Alıntı:Maliye bakanlığından tahsisi yapılan 950 şube müdürlüğü kadrosundan sonra bir çok kamu sitesinde (bunlara bir çok eğitim sitesi de dahil) şube müdürlüğü sınavı ile alakalı haberlerde çıkmaya başladı. Pegem yayın evi GYS (Görevde Yükselme Sınavı) kitabını çıkaracağını duyurdu sitesinden, yakında kitabın satışı başlar.
repocket' Alıntı:Bahsettiğiniz kitap bu mu?..LysimakhoS..' Alıntı:Maliye bakanlığından tahsisi yapılan 950 şube müdürlüğü kadrosundan sonra bir çok kamu sitesinde (bunlara bir çok eğitim sitesi de dahil) şube müdürlüğü sınavı ile alakalı haberlerde çıkmaya başladı. Pegem yayın evi GYS (Görevde Yükselme Sınavı) kitabını çıkaracağını duyurdu sitesinden, yakında kitabın satışı başlar.
http://www.pegem.net/kitabevi/137952-Mi ... itabi.aspx
..LysimakhoS..' Alıntı:Pegem yayın evinin GYS Kitabı bugün itibariyle elime geçti. Müdür yardımcılığı sınavına da pegem in kitabıyla hazırlanmıştım 82 aldım sınavdan. Kitabı inceleme fırsatı bulduktan sonra kitap hakkındaki yorumları buradan paylaşacağım.
Önümüzdeki güz açmaları gerekiyorspring' Alıntı:..LysimakhoS..' Alıntı:Pegem yayın evinin GYS Kitabı bugün itibariyle elime geçti. Müdür yardımcılığı sınavına da pegem in kitabıyla hazırlanmıştım 82 aldım sınavdan. Kitabı inceleme fırsatı bulduktan sonra kitap hakkındaki yorumları buradan paylaşacağım.
bu kitap Müd yrd içinde işe yararmı? bu günlerde Müd yrd sınavı falan açarlarmı sizce??
spring' Alıntı:..LysimakhoS..' Alıntı:Pegem yayın evinin GYS Kitabı bugün itibariyle elime geçti. Müdür yardımcılığı sınavına da pegem in kitabıyla hazırlanmıştım 82 aldım sınavdan. Kitabı inceleme fırsatı bulduktan sonra kitap hakkındaki yorumları buradan paylaşacağım.
bu kitap Müd yrd içinde işe yararmı? bu günlerde Müd yrd sınavı falan açarlarmı sizce??
dobra1979' Alıntı:ya arakadaşlar ne sınavından bahsediyorsunuz şube müdürleri görevlendirme de olsa atanmaya başladı
kesinlikle.. :++:Buzkırıcı' Alıntı:Girmem.kanunlari ezberleyecegime 3dmax ogrenirim