MEB Şube Müdürlüğü Sınavı 2013

Kodla Büyü
Seçilecekler bellidir.Benim okulumda geçici müdür 59 aldı merkeze müdür oldu.Aynı okulumdan arkadaş 80 çekti sınavdan eee tecrübesi yok 80km ileriye git o okulu düzelt dediler.Bence bellidir

..LysimakhoS..' Alıntı:
Maliye bakanlığından tahsisi yapılan 950 şube müdürlüğü kadrosundan sonra bir çok kamu sitesinde (bunlara bir çok eğitim sitesi de dahil) şube müdürlüğü sınavı ile alakalı haberlerde çıkmaya başladı. Pegem yayın evi GYS (Görevde Yükselme Sınavı) kitabını çıkaracağını duyurdu sitesinden, yakında kitabın satışı başlar.
Bahsettiğiniz kitap bu mu?
http://www.pegem.net/kitabevi/137952-Mi ... itabi.aspx

repocket' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:
Maliye bakanlığından tahsisi yapılan 950 şube müdürlüğü kadrosundan sonra bir çok kamu sitesinde (bunlara bir çok eğitim sitesi de dahil) şube müdürlüğü sınavı ile alakalı haberlerde çıkmaya başladı. Pegem yayın evi GYS (Görevde Yükselme Sınavı) kitabını çıkaracağını duyurdu sitesinden, yakında kitabın satışı başlar.
Bahsettiğiniz kitap bu mu?
http://www.pegem.net/kitabevi/137952-Mi ... itabi.aspx

Evet, fiyatı da belirtilmemişti şimdi baktım 35 TL yazıyor fakat daha satışa çıkmamış anladığım kadarıyla.

sınav olmayacak galiba, tokatta 10 dan fazla şube müdürü göreve başlayacak yılbaşı itibari ile. neye göre kimi atayacaklar belli değil. belki de görevlendirme sadece. ama canını sıkıyor insanın. yine torpilliler olacak.

Anadolu liseleri sınavı gibi sınavı yaparlar ama hiç kadro acmazlar olur biter. Bizde biraz spor yapmış oluruz. Sınava çalışmak yerine php çalışmak daha mantıklı

Arkadaşlar müdür yardımcılığı sınavı için tavsiye edeceğiniz bir kitap var mıdır? Eğer sınav olursa hazırlıklı olmak istiyorum...

Pegem yayın evinin GYS Kitabı bugün itibariyle elime geçti. Müdür yardımcılığı sınavına da pegem in kitabıyla hazırlanmıştım 82 aldım sınavdan. Kitabı inceleme fırsatı bulduktan sonra kitap hakkındaki yorumları buradan paylaşacağım.

..LysimakhoS..' Alıntı:
Pegem yayın evinin GYS Kitabı bugün itibariyle elime geçti. Müdür yardımcılığı sınavına da pegem in kitabıyla hazırlanmıştım 82 aldım sınavdan. Kitabı inceleme fırsatı bulduktan sonra kitap hakkındaki yorumları buradan paylaşacağım.

bu kitap Müd yrd içinde işe yararmı? bu günlerde Müd yrd sınavı falan açarlarmı sizce??

spring' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:

bu kitap Müd yrd içinde işe yararmı? bu günlerde Müd yrd sınavı falan açarlarmı sizce??
Önümüzdeki güz açmaları gerekiyor :)

kitabın çıkması değil sınavın açılması önemli şube müdürlüğü sınavı açmadılar halaa görevlendirme yapıp duruyolar.

spring' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:

Müdür yardımcılığı kitabı bahsettiğim bu kitaptan biraz daha farklı. Müdür yardımcılığı için özel olarak hazırlanan kitaplarda var piyasada.

sınav tecrübe falan bilmem de idarecilik müdürlük vb için öncelikle aranan şartın ne olduğunu hepimiz biliyoruz ...

ya arakadaşlar ne sınavından bahsediyorsunuz şube müdürleri görevlendirme de olsa atanmaya başladı :)

dobra1979' Alıntı:
ya arakadaşlar ne sınavından bahsediyorsunuz şube müdürleri görevlendirme de olsa atanmaya başladı :)

Nasıl çelişkili bir cümle. Görevlendirme de olsa atanmaya başladı. Atandıysa görevlendirme değildir. Görevlendirme ise ataması olmamıştır. :scared:

MEB tarihinde ilk defa yapılacak olan "MEB Taşra Teşkilatı Yer Değiştirme" iş ve işlemlerini yakından takip edecek arkadaşlar için; yeni çıkan yönetmeliği ve hemen arkasından çıkan kılavuzu burada paylaşıyorum arkadaşlar. Bulunduğumuz yerlerdeki şube müdürlerinin rotasyonları gerçekleştirildikten sonra bakanlık açık kalan yerlere kadrolu şube müdürü ataması yapacak. Ama bu bakanlık bu kadrolu şube müdürü atamasını nasıl yapar orası merak konusu...?

Ekli dosyalar

Geri