öyle bir dünya yok hocam malesef, dersler gözden çıksa branş değiştirsek iyi olur ve kadrolu formatör olsak iyi olur diye ikiye bölünüyoruz.mavi85' Alıntı:biz bilişimciler baştan ikiye bölündüğümüz için (formatörlük isteyenler, ders isteyenler) bi arpa boyu mesafe kat edemedik 2 yıldır.
ben de dersin geri gelmesini istiyordum 2 senedir ama ders işini bırakalım artık, tüm bilişimciler olarak formatölüğün kadrolu olması için (çalışma şartları düzeltilmiş olarak) uğraşalım.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/derslerimiz-icin-meb-e-bu-konu-uzerinden-bastirsak-t80822.htmlMĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANI ÖMER DĠNÇER- Onlara buradan tavsiyem Ģu: Lütfen siz bilgisayar okuma-yazma öğretmek yerine bilgisayar üzerinden tasarım yapmayı öğretecek bir niteliği de siz de kazanmaya çalıĢın.HAKAN ÇELĠK- Verimli kullanalım diyorsunuz orada değil mi? Yani baĢa dönüp zaman kaybetmeyelim diyorsunuz.
bilgibil' Alıntı:Onun için bilgisayar okuma-yazmayı öğrenmek için bir ders koymuyoruz ve bu tip ders hocasına da ihtiyacımız yok. Ama biz onun yerine, bilgisayarda tasarım yapmayı, yenilik yapmayı, yeni bir şey üretmeyi öngören dersler; zaten o derslerimiz var.
trueandfalse' Alıntı:yav arkadaş bizmi aptalız kafamız basmıyor yoksa bakan mı anlamak istemiyor.madem derse öğretmene ihtiyaç yok ne yapacaksın bize.bir b planuını da söyle bizde ona göre davranalım.tasarım diyorsun kendini geliştir diyorsun geliştirsem ne olacak yani ders mi varki anlatayım.bir ders koy ozaman bize müfredatı belirle bizde kendimizi o yönde geliştirelim.bu kadar olmaz ya.kendimi solucan görmye başladım artık sürünüyorum sürünüyorum
gencbora' Alıntı:trueandfalse' Alıntı:yav arkadaş bizmi aptalız kafamız basmıyor yoksa bakan mı anlamak istemiyor.madem derse öğretmene ihtiyaç yok ne yapacaksın bize.bir b planuını da söyle bizde ona göre davranalım.tasarım diyorsun kendini geliştir diyorsun geliştirsem ne olacak yani ders mi varki anlatayım.bir ders koy ozaman bize müfredatı belirle bizde kendimizi o yönde geliştirelim.bu kadar olmaz ya.kendimi solucan görmye başladım artık sürünüyorum sürünüyorum
hakikaten delirmek üzereyim sinirden ya ben kendimi geliştirmeye açığım bilmediğim konular vardır elbette tamam oda doğrudur eksiğimdir oda doğrudur, ama kardeşim söyle bana de ki photoshopta kendinizi geliştirin dreamweaverda geliştirin javada geliştirin basicte te geliştirin e geliştirelim. ben her zaman gelişime açığım ama soylediğin konu ne. bilişim dunyası bir denizdir, istediğin konuda geliştirebilirsin kendini fakat derrsin içeriği ne olacak ne istiyorlar bizden. İlköğretim okulundan 7-14 arasında ki çocuklara ben neyi anlatamamda her yerde bas bas kendilerini geliştirsinler deniyor hangi dersi getirdinizde biz anlatamayız dedik. yada bizim bilişim tasarım dersini anlatamayacagımızı nerden cıkardılar. biri bana açıklasın sinirlerim yıprandı artık