Meb dışında bir hosta okul sitesi kurma

Kodla Büyü

cooografya

Aktif Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi meb'in hostuna joomla site kurulmuyor. Ben okul sitesini joomla ile kurmak istiyorum. Okul adına bir host alsam ve okulun sitesini buraya kursam bir sakıncası olur mu?

hocam siteleri bir gez bilgisayar bilişimdeki hocalardan çoğu böyle yapıyor.
hiçbir sıkıntı yok hatta meb dekilerinde hosuna gider serverlar serbest kalıyor.

joomla güncellemeleri takip edip. açık oluştuğunda güncellerseniz bir sorun yaşamazsanız. fakat site herhangi bir şekilde hacklenirsen tek sorumlusu siz olursunuz. :) onun haricinde herhangi bir sıkıntısı yok :)

hocam bazı hostlar k12.tr desteği sağlıyor oradan alıp gerekli evraklarıda şirkete gönderirsenin hem k12.tr olur hem php kullanabilirsiniz

evrim0626' Alıntı:
olmazz hocam şuan bende aynı şeyi yapmakla uğraşıyorum:)
Arkadaşımız joomla uzmanıdır her konuda yardımcı olur.. :D

Şaka bir yana k12.tr olarak alabilirsiniz ve hiçbir sorun çıkmaz aksine çalışkanlığınızdan dolayı taktir edilirsiniz belki. :mrgreen:

benim sitede hazır formatta yapılan bir site. müdür bey mebk12.tr ye taşımak istiyor, taşıyabiliyor muyum? yoksa baştan yeni sitemi yapacağım? ben mevcur olanı taşımak istiyorum bilgi verir misiniz lütfen

aysegulerdem03' Alıntı:
benim sitede hazır formatta yapılan bir site. müdür bey mebk12.tr ye taşımak istiyor, taşıyabiliyor muyum? yoksa baştan yeni sitemi yapacağım? ben mevcur olanı taşımak istiyorum bilgi verir misiniz lütfen

Hocam siteniz html den ibaretse tasıyabilirsiniz, ama siteniz dinamik ise maalesef meb.k12.tr desteklemiyor.

hosting olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar??

BBNET
Geri