meb.k12 sitesi Resim Video Host İyi bir site tavsiyesi olan?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan waa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

waa

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar. Okulumuzun sitesini meb.k12 de barındırıyoruz. düz html. fakat şu anda çok fazla foto birikti ve koyacak yer de yeteri kadar yok. Bu resimlerin ve videoların tümünü barındırabileceğimiz flickr tarzı hangi siteyi tavsiye edersiniz?
-ücretsiz olmalı
-okul sitesinin kaldırmayacağı reklam atmamalı
-hem resim hem de video atabilmeliyim
- kendi okulumun sayfasının bir köşesinde iframe de yada bir div içinde felan gösterimine izin vermeli. ya da en kötü ihtimalle yeni açacağım açılır pencere içerisinde.
iki farklı site biri video biri de resim için de olabilir.
Genel olarak aradığım bu. sizlerin deneyiminden yararlanmak isterim. Bir de konuyu burda açmamın sebebi hem denenmiş bir şey yapayım diye hem de acaba böyle bir şey yapmak sonra bize resmi açıdan sıkıntı doğurur mu diye merakımdan çünkü bu bizim koyduğumuz yerde reklam da çıkaracak.
eğer resmi açıdan sorun çıkarır diyorsanız ayrıca bir ücretsiz bir blog sayfası açıp orada yayınlamayı düşünüyorum okul sitesinden de harici bağlantı koyarım ne dersiniz?

Video için bilemiyorum ama ben okul sitemizde picasa ile google web albüm kullanıyorum...

video için vimeo.com ve viddler.com iyidir.uygunsuz ürün bulundurmuyor.şimdilik.

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. Okul web sitelerinizin adreslerinizi de bakmam için verebilir misiniz?
picasa iyi fikir sağol ;) vimeo ve diğer video sitesini inceleyemedim daha.

BBNET
Geri