meb.k12.tr ftp server sorunu

Kodla Büyü

stirkoff

Site Gezgini
arkadaşlar okul sitemi güncelliyeceğim ama 5 gündür mebin hostuna ulaşamıyorum. meb.k12.tr olan hostlarınıza ulaşabiliyormusunuz?
tamam şuan giriyor. ama mebin internet hattında sıkıntı veriyor. galiba hosta bakım calışmaları var. mebin internetinde "servis meşgul" diyor ama normal internet üzerinden sitenize hem dosya atıyor. hemde sitenizi açabiliyorsunuz

teşekkürler. belkide ankara milli eğitim hatlarında bir sorun vardır. bekleyecem. filezilla kullanıyorum belkide ondandır

SYSTEM' Alıntı:
Yönetim paneline mi giremiyorsunuz yoksa web sitenize mi giremiyorsunuz?

ftp den giriş yapabiliyoruz ama sitemize ulaşamıyoruz... şu an itibari ile...meb hostları bu ara çok sık devre dışı kalıyor

bende hiç bir şekilde açamıyorum meb.k12.tr uzantılı okul adresini sebebi ne olabilir acaba

meb.k12.tr uzantılı okul adreslerine okul neti üzerinden girilebiliyor fakat harici netten girilemiyor. yani veliler evlerinden okul sitesine erişemiyor fakat okul internetinden okul sitesine girişte bi problem yok.

not: 3g modem kullanıyorum siteyi güncelleyebiliyorum windows gezgini üzerinden, ftp://ftp.meb.k12.tr ye girip kullanıcı adı ve şifre ile sitede değişiklik yapabiliyoruz. fakat sitenin nasıl olduğuna bakmak istediğimde, " Service Unavailable" uyarısı veriyor.

Şuan problemi olmayan varmı arkadaşlar? problem herkeste varmı acaba? ben cuteftp ile bağlanabiliyorum. hatta dosya silebiliyorum. fakat dosya yükleyemiyorum.

yav bizim ilsis şifresi deiştikten sonra ben de giremiyorum anlamadım gitti

acaba şifre deişimiyle mi ilgili yoksa serverlarla mı ilgili ki :S

BBNET
Geri