B bote0310 Site Gezgini Mesajlar 98 11 Şubat 2010 #1 okul mailinden(meb.k12.tr) dosya ekleyip gönderemiyorummbi fikriniz var mı arkadaşlarr?
B bote0310 Site Gezgini Mesajlar 98 11 Şubat 2010 #2 arkadaşlar okulun mailinden hiçbir adrese mail gitmiyoo
B bote0310 Site Gezgini Mesajlar 98 11 Şubat 2010 #4 valla hocam yaa anlamadım gitti. acaba okulunda problemi olmayan arkadaşlar hangi ayarları yaptılarsa bize söylerler mii
valla hocam yaa anlamadım gitti. acaba okulunda problemi olmayan arkadaşlar hangi ayarları yaptılarsa bize söylerler mii
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,895 11 Şubat 2010 #5 sorun yokmus arkadaslar meb mailden sadece meb maillere mail gonderebiliyoruz oyle yahoo mynet hotmail gmail gibi adreslere mail gitmiyor
sorun yokmus arkadaslar meb mailden sadece meb maillere mail gonderebiliyoruz oyle yahoo mynet hotmail gmail gibi adreslere mail gitmiyor
B bote0310 Site Gezgini Mesajlar 98 11 Şubat 2010 #6 e bize ilden yazı geldi ve bi belgeyi gmail e göndermemizi istiyolarrr?
S sctnkaya Üye Mesajlar 20 11 Şubat 2010 #7 bizde de thinkquest diye bi proje varmış ona başvuru adresi olarak meb.k12 leri vermemizi istediler... ben de kaç gündür cevap bekliyordum :?
bizde de thinkquest diye bi proje varmış ona başvuru adresi olarak meb.k12 leri vermemizi istediler... ben de kaç gündür cevap bekliyordum :?
B bote0310 Site Gezgini Mesajlar 98 12 Şubat 2010 #9 arkadaşlar ilçe formatörünü aradım mebden sadece meb uzantılı adreslere mail gönderildiğini söyledi.
B beslenmeciler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 363 16 Şubat 2010 #11 Bütün arkadaşlar şimdi bankalara v.s gönderecekleri mailleri başka mail adreslerindenmi gönderiyorlar. Çok ilginç ve saçma...
Bütün arkadaşlar şimdi bankalara v.s gönderecekleri mailleri başka mail adreslerindenmi gönderiyorlar. Çok ilginç ve saçma...