meb.k12.tr sorunu

Kodla Büyü

mbebekq

Aktif Üye
Arkadaşlar ben bir site hazırladım.Sitemi okuladı.meb.k12.tr şeklinde açınca güncel haberler bölümü gözükmüyor fakat okulweb.meb.gov.tr/il/ilçe/kurumkodu şeklinde açıldığında güncel haberleri görebiliyorum.Sorun ne olabilir?

Şimdiden teşekkürler

Sorun her şey olabilir. Siteyi görmeden de fazla bir şey söylenemez. Muhtemelen ilgili bölümdeki adreslemeden kaynaklanabilir.

arkadaşlar benimde bir sorunum var ftp ile dosya transfer etmek istiyorum %95 ekadar ilerliyor sonra HATA:> [04.03.2010 18:25:33] 501 Uygulanmadı. şeklinde hata veriyor.birde internetten ftp ile images klasörünü alamıyorum.klasörü boş gösteriyor.lütfen yardım edin :|

Bende 2 gündür gece gündüz dosya göndermeye çalışıyorum sürekli kota hatası veriyor. 100 mb free alan görünüor ama 20 mb. bile gönderemedim Mebin herşeyi problem. asp desteği vermiyor bari html hostingi sağlam kursunlar ben evde daha iyi server kurarım.

Ben de 2 gündür milli eğitime yazı göndermeye çalışıyorum, bugün son gün yazının gitmesi lazım. Elden istemiyorlar illaki mail gönderin diyor milli eğitim ama sorun var gitmiyor postalar. ne yapayım ben şimdi :?

piyade' Alıntı:
arkadaşlar benimde bir sorunum var ftp ile dosya transfer etmek istiyorum %95 ekadar ilerliyor sonra HATA:> [04.03.2010 18:25:33] 501 Uygulanmadı. şeklinde hata veriyor.birde internetten ftp ile images klasörünü alamıyorum.klasörü boş gösteriyor.lütfen yardım edin :|
Hocam yüklediğiniz dosya boyutu 100 MB tan büyük mü?

BBNET
Geri