Meb.k12.tr sunucusuna dosya gönderemiyorum?????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurrah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nurrah

Aktif Üye
arkadaşlar meb.k12.tr uzantılı okul sitesine ne cute ftp programından ne de ftp den direk olarak yaptığım dosyaları gönderemiyorum.
sorun ne olabilir sizce. şu hatayı veriyor. nasıl çözebilirim? yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    55.4 KB · Görüntüleme: 1,467
Hocam Filezilla isimli programı kullanarak dosyalarını karşı tarafa atmayı dene.

filezilla programı port değeri istiyor. girmek zorunda mıyım ne giricem bilen var mı arkadaşlar?

meb de bakım diyır sakın ondan olması arkadaşım, bir bak istersen, çok da uğraşma p.tesi okulda yaparsın :+1:

FTP root at ftp.meb.k12.tr
To view this FTP site in Windows Explorer, click Page, and then click Open FTP Site in Windows Explorer.
--------------------------------------------------------------------------------

Disk Quota - Current : 775 Bytes - Max : 97.656 MBytes - Available : 97.656 MBytes

--------------------------------------------------------------------------------

01/24/2011 12:49 775 index.html

bende kullanıcı adı şifreyi giriyorum böyle bir sayfa açılıyor yeni konu açmak istemedim yardımcı olrsanız çook sevinirimmm :S

meb.k12.tr de yine sorun mu var.
Dün geceden beri windows gezgini ile girdiğimde sadece ana klasöre hazırladığım exe formatındaki sunu dosyalarını (4-5 MB)atabildim, ancak hem asıl klasör alt klasörlere html, yada jpg resim atmaya kalktığımda hem çok uzun sürüyor ye dosya ilk önce kendi boyutunda görünüyor sonra 0 bayt olarak görünüyor. 3 ayrı bilgisayarda denedim olmadı(winxp-pro sp3,w7 32 ve w7 64)
Bir de filezilla ile deniyeceğim ancak o programı kullananlara da birkaç sorum olacak
w7 64 bitte filezilla 32 versiyonunu buldum sorun olur mu?
orjinal sitesi http://filezilla-project.org/ mu?
filezilla sunucu kısmına windows gezginindeki gibi ftp://ftp.meb.k12.tr mi yazacağız(bu programı hiç kullanmadım da)
(Web sitesini avira ve microsoft security essential ile tarattım virüs yok.2-3 haftadır benzer sorunla siteyi güncelleyemedim.)
yardımcı olursanız sevinirim

BBNET
Geri