meb outlook'u birden fazla bilgisayarda kullanabilirmiyiz?

Kodla Büyü

ttalan46

Seçkin Üye
Seçkin Üye
meb.k12.tr outlook'a gelen mailleri birden fazla bilgisayarda görebilirmiyiz? Okul idaresi gelen ve giden mailleri kendi bilgisayarlarında da görmek istiyor ama bana gelen mailler onların bilgisayarında görünmüyor?Bunun bir çözümü varmı?

hocam tabiki var şöyle
1-outluku açın araçlar menüsünden eposta hesaplarını açın
2- var olan eposta hesabını görüntüle seçili gelir ileri tıklayın
3- hesabınızı seçip değiştire tıklayın
4- gelen sayfada diğer ayarlar düğmesini tıklayın
5- gelen sayfada gelişmiş sekmesini seçin
6- son olarakta iletinin yedeğini sucuda bırak işaretlerseniz artık sizin ve diğer bilgisayarlarada mail gelir ve okursunuz

böyle yapınca kota dolmayacakmı peki hocam ? mailler serverda kalamayacak mı ? bana yeni mail alamayız gibi geliyor.

Hocam hiç uğraşmayın Gmaile ekleyin bir sürü yerden bağlanın. Üstelik kota da dolmaz :)

ercan80' Alıntı:
Hocam hiç uğraşmayın Gmaile ekleyin bir sürü yerden bağlanın. Üstelik kota da dolmaz :)

Hocam ne demek istediniz? Konuyu bir iki cümle ile izah eder misiniz? Bizim müdür yardımcıları da paylaşmak istiyor da..

biz de outlook ayarlarını okulun gmail hesabı için yaptık ama müdür odasındaki bilgisayarda bir kısmı geliyor müdür yrdnın bilgisayarında hiç gelmiyor çözüm ne olabilir..yardımcı olabilirmisiniz...

Hocam outlook express her bilgisayarda açılabilir. Önemli olan outlooku kurduktan sonra ayarları (110-587 yapmak gibi)yapmak. Yalnız veri kaybını önlemek için e-posta hesaplarında teslimin altında kalan yerlerin işaretli olması gerekli...

hocam ayarlarda bir problem yok aslında bilgisayara format atmadan önce o numaraları almıştım aynısı yapıldı..sabahtan beri gmaile 5 mesaj gelmiş fakat outlookta 3 tanesi gözüküyor..m yrdmcısında hiç gelmiyor..teslim dediğiniz kısım hangisi acaba..

Gelmemesinin nedeni teslim kısmından kaynaklı. Hepsinde de bu bölümün işaretli olması lazım. Teslim kısmı e posta seçeneklerindeki diğer ayarlarda

BBNET
Geri