iambilisimci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 755 16 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar merhaba meb sunucuda aspx dosyaları çalıştıran ve mssql veritabanı kullanan var mı?
B bilgisayar51 Aktif Üye Mesajlar 173 19 Ağustos 2019 #3 Okullarda yok. İl ve ilçe mem'lerde var hocam. Ben kullanıyorum.
iambilisimci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 755 19 Ağustos 2019 #4 bilgisayar51' Alıntı: Okullarda yok. İl ve ilçe mem'lerde var hocam. Ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Mssql bilgileri için nereyle iletişime geçtiniz.Ben mail attım ama daha gelen giden yok.
bilgisayar51' Alıntı: Okullarda yok. İl ve ilçe mem'lerde var hocam. Ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Mssql bilgileri için nereyle iletişime geçtiniz.Ben mail attım ama daha gelen giden yok.
B bilgisayar51 Aktif Üye Mesajlar 173 20 Ağustos 2019 #5 iambilisimci' Alıntı: Mssql bilgileri için nereyle iletişime geçtiniz.Ben mail attım ama daha gelen giden yok. Genişletmek için tıkla ... internet@meb.gov.tr mail attım Hocam. Hemen cevap geldi. İlçe mailinden atın. Yada yardım masasından yazın.
iambilisimci' Alıntı: Mssql bilgileri için nereyle iletişime geçtiniz.Ben mail attım ama daha gelen giden yok. Genişletmek için tıkla ... internet@meb.gov.tr mail attım Hocam. Hemen cevap geldi. İlçe mailinden atın. Yada yardım masasından yazın.