Kesinlikle katılıyorum. Dağıtılan tabletleri satmaya çalışanların bile olduğu düşünülürse... Bence de okullarda teknoloji odaları kursalar daha iyi olur. Tabletler zaten eve de gönderilmemeli diye düşünüyorum.Bunun yerine her okula tam teşekküllü sanat atölyesi, bir fen-steam atölyesi /laboratuvarı ve bir bilgisayar-robotik atölyesi/sınıfı yapmayı akıl edince saygıdeğer büyüklerimiz bu ülke çok daha güzel günlere ulaşacak diye umuyorum.
BT sınıfından daha ziyade internet kafe gibi olur tüm sınıflar. Biz belki rahat ederiz netsupport gibi yazılımlarla sınıfı kontrol altında tutabiliriz ama diğer öğretmenler ne yapabilir belirsiz bence.Öğrencilerin bilgisayarı olursa bütün sınıflar BT sınıfı gibi olur. Sizlerde rahat edersiniz. Yanlışmı düşünüyorum.
Bunun yerine her okula tam teşekküllü sanat atölyesi, bir fen-steam atölyesi /laboratuvarı ve bir bilgisayar-robotik atölyesi/sınıfı yapmayı akıl edince saygıdeğer büyüklerimiz bu ülke çok daha güzel günlere ulaşacak diye umuyorum.
Bunun yerine her okula tam teşekküllü sanat atölyesi, bir fen-steam atölyesi /laboratuvarı ve bir bilgisayar-robotik atölyesi/sınıfı yapmayı akıl edince saygıdeğer büyüklerimiz bu ülke çok daha güzel günlere ulaşacak diye umuyorum.