Meb Uzaktan Eğitim Sistemi Saçmalığı (ADEY)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan imercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

imercan

Aktif Üye
Arkadaşlar meb uzaktan eğitim adey eğitimlerinden ilk bölümü açıyorum bütün soruları cevaplıyorum eğitimi tamamlıyorum.Ama hala tamamlanmadı yazıyor.Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşımız var mı?

Eğitim tamamlanıp ana sayfaya dönebilirsiniz yazısı çıktığında pencereyi kapatmayınız. pencerenin kendini kapatmasını bekleyiniz...

arkadaşlar 10 da 10 doğru diyor ama üzgünüz sınavı geçemediniz diyor? sizded çıktımı aynısı?

yaAllah rızası için bu ne işe yarayacak her ay yeni bir modül çıkıyor yaaaa pys adey ridef falan filann

zencefil58' Alıntı:
yaAllah rızası için bu ne işe yarayacak her ay yeni bir modül çıkıyor yaaaa pys adey ridef falan filann

Hocam bu modül gerekli bir modüldü. Bu zamana kadar Rehber öğretmenlerin tuttuğu dosyalarda olması gereken bilgilerin tamamen e-okul sistemine aktarılması işlemi sadece. Ve bunu aktarma görevi tamamen sınıf öğretmenlerinin işi.

Bilişimci arkadaşlar bu işi de üzerlerine alırlarsa hata ederler. Bu Ridef anketleri öğrenciyi tanımaya yöneliktir tamamen.

Bakanlık ve birimleri hergün yeni bir saçmalık üretiyor. uzaktanegitim.meb.gov.tr sistemi sorunlu, bende de 10 doğru, başarısız oldunuz yazıyordu ancak anasayfada tamamlandı gözüküyor. Bizim için çok da sorun değil, en fazla 15 dakikanızı alıyor.

ILICA46' Alıntı:
arkadaşlar benim sınıfım yok ben de girecek miyim.
Evet, gireceksiniz hocam.

bende bekliyorum tamamlıyorum ama hala aynı hatayı veriyor :) hata sayfayı tekrar açınız gibi...

arkadaşlar merhaba
ben de çok uğraşmama rağmen ADEY 2 ye bir türlü gecemiyorum. Söylenildiği gibi açılan pencereyi kapatmıyorum ancak hata mesajı veriyor. Javayı tekrar kurdum. sorun devam ediyor... Acil yardıma ihtiyacım var!..

ceyda3435' Alıntı:
arkadaşlar merhaba
ben de çok uğraşmama rağmen ADEY 2 ye bir türlü gecemiyorum. Söylenildiği gibi açılan pencereyi kapatmıyorum ancak hata mesajı veriyor. Javayı tekrar kurdum. sorun devam ediyor... Acil yardıma ihtiyacım var!..

hocam adey ile ilgili baya uğraşmış biri olarak söle söleyeyim..

cogunlukla bilgisayarlarda 1. bölümü tamamladıgınız halde orada yeşil renge dönüşmesi gereken tamamlandı yazısı yeşil renge dönüşmüyo.artık hatayı nerden veriyo ben çözemedim kimsede çözememiş anlaşılan

yapılması gereken orda mozilla veya internet explorer sürümleri hakkında bilgi verilmiş gerekli sürümlere yükseltiniz

Ben yükseltmeme rağmen halen ve java sürümünü kontrol etmeme rağmen olmuyo..ama en son idarenin bilgisyarından 15 dakkada girdim ve oldu ve inanmayacaksınız ama bende sınava bölümümüde 10 da 10 yapınca kabul etti :D bence sizlerde farklı bilgisayarlrdan işlem yapın deneyin ...

Öğretmenler odasındaki bilgisayarda sürekli testin sonunda "hata sayfayı tekrar açınız" diyerek hata veriyor ve kaydetmiyor,

1-makinede windows xp sp3 ve tüm browserların en son sürümleri kurulu, java son güncelleme kurulu. Bu problemi yaşayıp çözebilen varmı?

2-windows7 makinelerde java update 30 yüklüyor, xp makinelerde 24 yüklüyor belki onla olabilir dicem ama windows xp ile deneyip tamamlayan varmı?

BBNET
Geri