desertrose55
Aktif Üye
Evet hocam. Kısa sınavlar final sınav notunu etkileyecek.Azîz hoca bir derste yanılmıyorsam modül sonu sınavlar da etki edecek demişti
Evet hocam. Kısa sınavlar final sınav notunu etkileyecek.Azîz hoca bir derste yanılmıyorsam modül sonu sınavlar da etki edecek demişti
merhaba eğitim başvrum onaylandı. mebbis den kişisel verilere erişim izni verdim ama mail gelmedi. ne kadar süre zarfında geliyor acaba.
******* kullanıcı Canvas üzerinde kayıtlı değil
You can try to log in again.
Gelen mailde eğitimin Salı günleri 17.00-20.00 arası olduğu yazıyor, bir yanlışlık mı var bugün başlamıyor mu?Bendede kurs çıkmıyor eğitime ulaşan varmı kayıtlı dersiniz yok diyor hala
Gelen mailde eğitimin Salı günleri 17.00-20.00 arası olduğu yazıyor, bir yanlışlık mı var bugün başlamıyor mu?
Bugün başlıyor da canlı ders yarına konmuş. Sanırım paralel yürütülen kurslar da var. Zaten her gün ders olmayacaktır. Derslerin kayıtları sistemden de paylaşılacağı için çok da dert etmeye gerek yok. Canlı derslere katılım mecburiyeti de muhtemelen olmayacaktır.Gelen mailde eğitimin Salı günleri 17.00-20.00 arası olduğu yazıyor, bir yanlışlık mı var bugün başlamıyor mu?
Anladım hocam. Teşekkürler. Peki siz sisteme giriş yapabiliyor musunuz? Ben de aşağıdaki ekran geliyor.Bugün başlıyor da canlı ders yarına konmuş. Sanırım paralel yürütülen kurslar da var. Zaten her gün ders olmayacaktır. Derslerin kayıtları sistemden de paylaşılacağı için çok da dert etmeye gerek yok. Canlı derslere katılım mecburiyeti de muhtemelen olmayacaktır.
Daha önceden ben bir kurs almıştım. Ondan dolayı benim kaydım var, ancak kurs henüz hesabımda görünmüyor. Sanırım toplu onay veriyorlar, muhtemelen yarın sabah e-posta gelir. Bu arada üyeliğinizi mebbiste kayıtlı olan e-posta adresinizle yapmanız lazım.Ekli dosyayı görüntüle 67358
Anladım hocam. Teşekkürler. Peki siz sisteme giriş yapabiliyor musunuz? Ben de aşağıdaki ekran geliyor.
Teşekkürler hocam. O şekilde yaptım. Sanırım bekleyeceğiz dediğiniz gibi.... İyi günler...Daha önceden ben bir kurs almıştım. Ondan dolayı benim kaydım var, ancak kurs henüz hesabımda görünmüyor. Sanırım toplu onay veriyorlar, muhtemelen yarın sabah e-posta gelir. Bu arada üyeliğinizi mebbiste kayıtlı olan e-posta adresinizle yapmanız lazım.
https://www.netacad.com/portal/learning adresinden giriş ya da kayıt yapmaya çalışın.
TeşekkürlerKurs hesabıma tanımlanmış. E-posta geldi. Kursa kabul edilen arkadaşlardan kaydı olmayanlar önce e-posta adreslerine bir baksınlar, verilen linkten giriş yapsınlar.
Hocam bende de aynı. Muhtemelen yarın içerikler görünmeye başlayacaktır. Yapacağınız bir şey yok. Yarınki canlı ders için orada link paylaşılacaktır. Canlı derste gerekli açıklamalar yapılır.Arkadaşlar bana da mail geldi kursu görüyorum ama eğitim yok tanıtım var ve özet testi çıktı direk karşıma nerede yanlış yapıyorum acaba?
Bugünkü canlı eğitimden sonra Türkçe kurs içerikleri paylaşılmaya başlanacaktır. İngilizce eğitimlere şimdilik bakmayın.Mail geldi. Module 1 görünüyor, girilebiliyor da... Yazılı anlatım şeklinde ilerliyor, ancak dili İngilizce. Türkçe yapabiliyor muyuz?
chrome dan açıp otomatik türkçeye de dönüştürebilirsiniz hocamMail geldi. Module 1 görünüyor, girilebiliyor da... Yazılı anlatım şeklinde ilerliyor, ancak dili İngilizce. Türkçe yapabiliyor muyuz?