MEBBİS özlük modülünde bilgilerim görünmüyor.

Kodla Büyü

izmirlim80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar uzun südedir mebbis öslük modülüne girince kişisel bilgilerim görünmüyor, sizdede aynımı, kişisel bilgilerimi nereden bulabilirim.

hasari' Alıntı:
Mebbis>Personel İşlemleri>Kişisel Bilgiler Modülü
https://mebbis.meb.gov.tr/login1.aspx
burda "kişisel bilgiler modülü" kısmına girdiğimde(şifremi kabul ediyor, login oluyorum):
Kod:
Kurum Bilginiz değişmiş olabilir. Lütfen kadronuzun bulunduğu kurumdan şifrenizi güncelletiniz.
diyor.. bu nasıl bir değişiklik olabilir ? acaba okuldan yeni şifre mi almam gerekiyor, yoksa sistem hatasıdır-bi süre sonra düzelir mi?..
bir de ne diye mebbis'te menü değişikliği yapılır bilmem. kaçma kovalamaca oynuyoruz sanki aradığımız menüyü bulmak için. :?

Evet Hocam.
Sistemi değiştirmişler mebbis şifresini kurum yeniden vermesi gerekiyor. Aynı sorunu bende yaşadım. İdare den şifremi değiştirdim düzeldi.

mebbis yapısı gereği hocam her kurum değişikliği yapıldığında yeni kurumdan şifre tanımlanması gerekiyor.
Yeni bir uygulamada başka kurumlarda görevli olanlar için. Hizmetiçi başvuru onaylarını da artık kadrosunun olduğu kurum değil görevlendirildiği kurum yapar. tabi görevlendirme kaydının işlenmiş olması koşulu ile)

cseyhan81' Alıntı:
Evet Hocam.
Sistemi değiştirmişler mebbis şifresini kurum yeniden vermesi gerekiyor. Aynı sorunu bende yaşadım. İdare den şifremi değiştirdim düzeldi.
teşekkürler..

bogrt' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Mebbis>Personel İşlemleri>Kişisel Bilgiler Modülü
https://mebbis.meb.gov.tr/login1.aspx
burda "kişisel bilgiler modülü" kısmına girdiğimde(şifremi kabul ediyor, login oluyorum):
Kod:
Kurum Bilginiz değişmiş olabilir. Lütfen kadronuzun bulunduğu kurumdan şifrenizi güncelletiniz.
diyor.. bu nasıl bir değişiklik olabilir ? acaba okuldan yeni şifre mi almam gerekiyor, yoksa sistem hatasıdır-bi süre sonra düzelir mi?..
bir de ne diye mebbis'te menü değişikliği yapılır bilmem. kaçma kovalamaca oynuyoruz sanki aradığımız menüyü bulmak için. :?

aynı sorunu bende yaşıyorum

celikumit' Alıntı:
mebbis yapısı gereği hocam her kurum değişikliği yapıldığında yeni kurumdan şifre tanımlanması gerekiyor.
yapılan değişiklik nasıl bir değişiklik? meis bilgileri için bilgilerin güncellenmesi mi acaba?
kaç yıldır hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım da(önce lisedeydim hep-şimdi ilköğretim).. bu değişiklik(meis için- fiziksel koşullar, öğrenci sayıları.. vs. güncelleme) her sene yapılmıyor mu? her sene şifre güncellemesi mi oluyor?

bogrt' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
yapılan değişiklik nasıl bir değişiklik? meis bilgileri için bilgilerin güncellenmesi mi acaba?
kaç yıldır hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım da(önce lisedeydim hep-şimdi ilköğretim).. bu değişiklik(meis için- fiziksel koşullar, öğrenci sayıları.. vs. güncelleme) her sene yapılmıyor mu? her sene şifre güncellemesi mi oluyor?
hocam bu konuda değişiklik yok ilköğretim lise farkı yok,
tayin, sözleşmeden kadroya geçme(aynı kurumda dahi olsa) kişisel bilgi ekranınızın tam ve düzgün görünmesi için
yeni okulunuzdan şifre almanız gerekiyor.

BBNET
Geri