Bu Teog Sınavı Hocam. Açıklamalar genel yapılmış.teknogenclik' Alıntı:Bende bir anormallik var. İki sınav görevi gözüküyor ama Teog sınavı ama sınavın açıklamalarında motorlu taşıtlar sınavı diyor uhaha:
ben anlayamadım durumu :!:
xodeda' Alıntı:Simdi bana 2 sinavda gorev cikmis. Basvurular alinirken il disi tayin istemistim cikacagindan cok umitli degildim ama cikti. Ben onumuzdeki hafta okulumdan ilisigimi kesecegim. Bu sinavlara gitmesem ne olur. Birvyere bildirmelimiyim.
habibocak' Alıntı:Bu Teog Sınavı Hocam.teknogenclik' Alıntı:Bende bir anormallik var. İki sınav görevi gözüküyor ama Teog sınavı ama sınavın açıklamalarında motorlu taşıtlar sınavı diyor uhaha:
ben anlayamadım durumu :!:
Sayın Hocam,ferdison' Alıntı:İzmir'de (ya da Bucada) anlamadığım birşey var. Geçen hafta mebbis üzerinden başvurumuzu yaptık hatta çok şükür Ankara'dan yapıalcak herhalde (ya da İzmir merkezden) sınav görevlendirmeleri biraz daha adil olur diye. Daha sonra ise bu başvuruyu yaptıktan sonra buca meb sayfası üzerindeki sınav modülünden aynı sınava tekrar başvuru yaptık nedir necidir bilemedim. Bu şekilde olan yerler var mı acaba?
Sayın Hocam,COBOL' Alıntı:Mebbis sınav modülünden sadece mtsk ya başvurdum.
Açıklandımı acaba?
Not;
Şu anda mobil dırumdayım.
habibocak' Alıntı:xodeda' Alıntı:Simdi bana 2 sinavda gorev cikmis. Basvurular alinirken il disi tayin istemistim cikacagindan cok umitli degildim ama cikti. Ben onumuzdeki hafta okulumdan ilisigimi kesecegim. Bu sinavlara gitmesem ne olur. Birvyere bildirmelimiyim.
İl/İlçe MEM Bilgi İşlem Şubesine bildirin. Bu arada 2 tane çıkan sınavlar hangileri.
enteresan. İlçe veya il mebbis yöneticinizle görüşün bence.xodeda' Alıntı:habibocak' Alıntı:xodeda' Alıntı:Simdi bana 2 sinavda gorev cikmis. Basvurular alinirken il disi tayin istemistim cikacagindan cok umitli degildim ama cikti. Ben onumuzdeki hafta okulumdan ilisigimi kesecegim. Bu sinavlara gitmesem ne olur. Birvyere bildirmelimiyim.
İl/İlçe MEM Bilgi İşlem Şubesine bildirin. Bu arada 2 tane çıkan sınavlar hangileri.
2014-2015 Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Sınavları 1. gün oturumları
2014-2015 Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Sınavları 2. gün oturumları
diye geçiyor
sınav puan (ı düşük olan ) öncelik sırasına göre oluyor diye biliyorum...ozlem22' Alıntı:sınav görevleri açıklanmış herhalde, arkadaşıma çıkmış görev. bende hala bir şey yok.. tc numara sırasına göre mi oluyor görevlendirmeler onunki 1le başlıyormuş..
Şu anda değil ama ekleyecekler.furkanhoca' Alıntı:Habib hocam , okulumuda görev alanların toplu listesini alabiliyor muyuz sistemden?
Sayın Hocam,ozlem22' Alıntı:bugün tcsi 2 ile başlayanlara görev çıktı bizim okulda.. 3e ne zaman sıra gelicek yoksa bana görev yok mu anlamadım
Sayın Hocam,hugo4545' Alıntı:Habib hocam bu hafta direksiyon sınavı da var. Açıkortaokul sınavını onayladım.(mtsk direksiyon çıkmama ihtimali var) Eğer mtsk direksiyon sınavı çıkarsa, bunu gerekçe gösterip açık ortaokul sınavlarını iptal edebilir miyim? veya açıkortaokul sınavına gitmeyip direksiyon sınavına gidersem nasıl bir sorun çıkabilir. Açık ortaokul sınavında bir daha görev almama gibi bir ceza dışında sıkıntı çıkar mı sizce. Açıkortaokul görev ücreti düşük olduğu için bir daha görev almamayı göze alabilirim.