MEBBİS Yardım Masası

Kodla Büyü

mebbisci

Üye
205s9wy.jpg

MEBBİS ana ekrandaki bağlantıdan ulaşılan Yardım Masası ile herhangi bir modülde çalışmayan yada sorunlu olan kısımları direkt ilgili modül altına kaydediyoruz. Modülü yapan arkadaşa direkt ulaşmış oluyoruz. Üstelik cevap da yazılıyor. Bu şekilde iki modülde gördüğüm hata düzeltildi. Tavsiye edilir.

MEB bilgi işlem ekibi git gide özel şirket mantığı gibi çalışmaya başladı.... Daha profesyonel...

Yardım Masasına 24 Şubatta ve bugün itibariyle iki başvuru yapmama rağmen Başvuru Durum Kısmında halen "Yeni Açıldı" yazmakta. Efektif çalışacağını umduğum yardım masası da sorunlarımızı çözmüyor malesef :(

benim gönderdiğim iki yardım için bitane sadece çözüldü die mesj geldi ama çerik bilgisi yok. diğeride devam ediyor diye gelmişti ama içerik olarak bilgi yok

gelen e postalar

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    37.1 KB · Görüntüleme: 2,088
  • 2.JPG
    2.JPG
    35.6 KB · Görüntüleme: 2,080
Yardım Masası ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup sorunlar öncelikli olarak İl MEBBİS Yöneticilerine yönlendirilmekte ve cevaplar İl MEBBİS Yöneticileri tarafından yapılmaktadır. Çalışmalar tamamlanınca İl MEBBİS Yöneticileri sorular direk cevap verecek. Cevaplayamadıkları soruları ise Bakanlığa gönderecek.

Sistem tamamlanırsa güzel bir çalışma olacak.

BBNET
Geri