Arkadaşlar, ilçedeki öğretmenlerin mebbis bilgilerini genel olarak gözden geçirip eksiklikleri tamamlamaya çalışacam. Ancak hangi bilgileri kontrol etmeliyiz ve doğruluğunu sağlamalıyız tam olarak bilmiyorum. Bu konuda okul müdürlerine verilmek üzere bir form hazırlamak istiyorum, her öğretmen kendi bilgilerini kontrol etsin hata olan bize bildirsin diye. Bu formu hazırlama da yardımcı olabilir misiniz, yani bu forma hangi maddeleri eklemeliyim.
Örneğin;
1- MEbbis TC Kimlik numaram doğru. Check
2- Mebbis Kimlik bilgilerim doğru. Check
3- Adaylık eğitimi bilgilerim doğru. Check
..............
Özellikle Mebbis konusunda birçok defa fazlasıyla yardımı dokunan Habib OCAK hocam olmak üzere bilgisi olan diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum. Bu şekilde bir form oluşturmuş arkadaşımız varsa bizimle paylaşırsa veya burada mesela 25-30 maddelik bu formu oluşturabilirsek hepimiz kullanabiliriz.
Örneğin;
1- MEbbis TC Kimlik numaram doğru. Check
2- Mebbis Kimlik bilgilerim doğru. Check
3- Adaylık eğitimi bilgilerim doğru. Check
..............
Özellikle Mebbis konusunda birçok defa fazlasıyla yardımı dokunan Habib OCAK hocam olmak üzere bilgisi olan diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum. Bu şekilde bir form oluşturmuş arkadaşımız varsa bizimle paylaşırsa veya burada mesela 25-30 maddelik bu formu oluşturabilirsek hepimiz kullanabiliriz.