hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 20 Aralık 2010 #1 şu an mebbisinizde hizmet puanı hesaplama bölümünüz çalışıyor mu?bende unvanı öğretmen olmaynların puanı hesaplanmaz hatası alıyorum
şu an mebbisinizde hizmet puanı hesaplama bölümünüz çalışıyor mu?bende unvanı öğretmen olmaynların puanı hesaplanmaz hatası alıyorum
U umranserinken Site Gezgini Mesajlar 59 20 Aralık 2010 #2 Benim açılıyor hocam ama bazen böyle hatalar verebiliyor bir süre sonra düzelmezse bulunduğunuz il yada ilçe mem' e bildirin...
Benim açılıyor hocam ama bazen böyle hatalar verebiliyor bir süre sonra düzelmezse bulunduğunuz il yada ilçe mem' e bildirin...
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 21 Aralık 2010 #3 arkadaşlar bu şekilde hala hataları devam eden varmı:?meb bizi artık öğretmenliktende mi çıkardı
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 21 Aralık 2010 #4 hasanemre' Alıntı: şu an mebbisinizde hizmet puanı hesaplama bölümünüz çalışıyor mu?bende unvanı öğretmen olmaynların puanı hesaplanmaz hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... bu hatayı ala var mı hiç arkadaşalr
hasanemre' Alıntı: şu an mebbisinizde hizmet puanı hesaplama bölümünüz çalışıyor mu?bende unvanı öğretmen olmaynların puanı hesaplanmaz hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... bu hatayı ala var mı hiç arkadaşalr
D dogannx Aktif Üye Mesajlar 153 21 Aralık 2010 #5 Aynı hata bende de var bakalım ne yapacaklar hatayı düzeltmek için. Haberimiz yokta bizimi kovdular Yoksa bir düzenlememi yapıyorlar.
Aynı hata bende de var bakalım ne yapacaklar hatayı düzeltmek için. Haberimiz yokta bizimi kovdular Yoksa bir düzenlememi yapıyorlar.
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 21 Aralık 2010 #6 anlamadım ki hocam dünden beri aynı şey düzelsede içimiz rahatlasa
B bilogt55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 27 Aralık 2010 #9 "Unvanı "Öğretmen" Olmayan Personel İçin Hizmet Puanı Hesaplanamaz!" diyo ya.