aybr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 643 28 Nisan 2023 #1 MEBK12 Web Sitesi Yönetim Paneli Beta yayın olarak yenilenmiş.
E ersel2727 Üye Mesajlar 13 28 Nisan 2023 #2 gayet güzel duruyor ben begendim. Web sitesi için yeni temalar var mı?
teraneci Site Gezgini Mesajlar 99 29 Nisan 2023 #3 Her türlü yeniliğe varız. Zaten Beta olarak sürülmüş. İnşallah eksikleri tamamlanır güzel bir şey çıkar ortaya. Bir de app'si çıksa da basit işlemleri çabucak telefondan yapsak tadından yenmez.
Her türlü yeniliğe varız. Zaten Beta olarak sürülmüş. İnşallah eksikleri tamamlanır güzel bir şey çıkar ortaya. Bir de app'si çıksa da basit işlemleri çabucak telefondan yapsak tadından yenmez.
bigeast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 625 29 Nisan 2023 #6 Şahsi kanaatim eskisi daha hoş. İnşallah tamamen geçmezler yeni sisteme.
mas1961 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 740 29 Nisan 2023 #7 İçerikleri listelemede-sıralamada problemli. Son eklediğin içeriği çok daha eski bir içerikten sonra listeleyebiliyor.
İçerikleri listelemede-sıralamada problemli. Son eklediğin içeriği çok daha eski bir içerikten sonra listeleyebiliyor.
sugibi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 433 30 Nisan 2023 #8 Geri dönmek 1 dakika sürdü. Umarım önerileri dinlerler.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,920 1 Mayıs 2023 #9 Görsel olarak iyi. İngilizce kalan yerlerin de Türkçeleştirilmesi gerek. Bir de içerik eklemeyi kestiremedim. Sonunda eski sisteme döndüm
Görsel olarak iyi. İngilizce kalan yerlerin de Türkçeleştirilmesi gerek. Bir de içerik eklemeyi kestiremedim. Sonunda eski sisteme döndüm