Öğretmenlere pcr zorunluluğu getirilmesi beni cidden çok rahatsız etti. Çevremde 2 ve 3 aşı olan hastalanan bir sürü kişi var . Ve bunlardan İçinde babam da olmak üzere vefat ettiler. Aşı olanlarda hastalaniyor hemde virüs yayıyor. Aşı olan öğretmenlerden neden pcr istemiyorsunuzda olmayanlardan istiyorsunuz . Onlar hastalanmiyormu. Hem gönüllülük esas olacak diyorsunuz hemde zorlayıcı uygulamalar yapıyorsunuz.son zamanlarda her gün kalp krizinden cevremde insanlar ölmeye başladı hepsi aşılı. madem aşılar hastalığa karşı ilaç neden vakalar bu aşı oranına rağmen bu kadar yüksek.Şunu bana izah edebilir mi? Aşı vurulsa da, vurulmasa da kişi hastalığı taşıyıp bulaştırabiliyor. (Sözde aşılanan hafif atlatıyor.) O zaman neden Aşı vurulmak istemeyenleri toplumdan izole etmeye çalışıyorsunuz? Aşı vuruldunuz, koruma altındasınız.Aşıya güvenmeyip aşı olmaktan imtina edenlere saygı duymanızı istiyoruz. Sizler nasıl sağlığınız için aşı olmayı uygun görüyorsanız, bizlerde sağlığımız için aşı olmamayı daha uygun görüyoruz..Aşı olanlar salgından korunuyor, aşı olanlar virüsü bulaştırmıyor, aşı olanların maske takması gerekmiyor. Aşı olanlara kısıtlama yok.. dedilerde bizim mi haberimiz yok.. Üretici firma sorumluluk almıyor Devletimiz sorumluluk almıyor Sağlık bakanlığı sorumluluk almıyor Doktor sorumluluk almıyor Ama o sıvılara denek olmazsam ben sorumsuz oluyormuşum . Bilim sormak, cevap bulmak, sormak demektir. Bilim herkese aşı yapmak yerine hasta olmayanlar "niçin hasta olmadılar?" sorusuna cevap bulmalıdır. Çözüm soruya bulunacak cevaptadır. Aşı olanların aşı olmayanlara zorbalık etmesini kabul etmiyorum.
Bunu meb sağlık ve ak partiye attım.
Bunu meb sağlık ve ak partiye attım.