zerrax' Alıntı:bende izlemeye başladımda arkadaşlar..bu sınavın soru ve cevapları var mı ya.. o kadar izleyipte başarısız olmayalım birde
+1
zerrax' Alıntı:bende izlemeye başladımda arkadaşlar..bu sınavın soru ve cevapları var mı ya.. o kadar izleyipte başarısız olmayalım birde
fbby' Alıntı:Arkadaşlar bu eğitim hizmetiçi eğitim olarak açıldı geçen hafta başvurusu ve onayı mebbisten yapıldı size açılmamasının sebebi başvuru yapmamanız olabilir. Medya okur yazarlığı dersine bu kursu almadan da böte mezunu arkadaşlar zaten girebiliyor. İlla bu kursu almaya gerek yok.
Tekrar mı izlemek gerekiyor geçemezsek?cagdasca' Alıntı:Sistem şu an sorunsuz çalışıyor, final sınavına kadar geldim, final sınavına 1 kez girme hakkımız varmış. :-1:
zilal' Alıntı:Tekrar mı izlemek gerekiyor geçemezsek?cagdasca' Alıntı:Sistem şu an sorunsuz çalışıyor, final sınavına kadar geldim, final sınavına 1 kez girme hakkımız varmış. :-1:
cagdasca' Alıntı:Kısa testleri geçemezseniz, tekrar izlemeden ileri ileri tuşu ile tekrar sınava girebiliyorsunuz. :++:
sunny' Alıntı:cagdasca' Alıntı:Kısa testleri geçemezseniz, tekrar izlemeden ileri ileri tuşu ile tekrar sınava girebiliyorsunuz. :++:
Nasıl ileri ileri? mecbur izlenmiyor mu?