Mehcan E kilit

Kodla Büyü
Teşekkür ederim baya yabancısıyım programın?Tekrar kurulum diski oluşturup mu güncellemek gerekiyor hocam
yeni anahtarı oluşturduktan sonra flash a kurulum diski oluştur hocam, tahtada e kilit kurulumu yaparken üstte KURULUM - GÜNCELLE - KALDIR seçenekleri çıkıyor, güncelle seçeneğini seçip aşağıda anahtar listesini işaretlemen lazım

Dediğiniz gibi güncelleme yaptım bu sefer de şifre eksik diyor. Mobil anahtar için 3 rakamdan oluşan bir sayı üretti şifre olrak bunu kullanmıyor muyuz? Çok bilgi de bulamıyorum

IMG20241017100727.jpg
e kilit kaldır dediğimde bu hatayı alıyorum. Güncelleme yaparken sorun yok ama kaldırma yapamıyorum maalesef

Kurulum flashını anahtar olarak tanımlamadığım için bu hatayı almışım. Önce anahtar olarak tanımlayıp sonra kurulum yapmam gerektiğini atlamışım

Arkadaşlar 1 mobil anahtar 1 de usb anahtarı oluşturdum. Oluşturduğum usb anahtarını 15 tane usb belleğe nasıl kopyalayabilirim. Okulumuzda SRC sınavı yapılıyor ve tahtaları usb bellekle açmamız gerekiyor.

Arkadaşlar 1 mobil anahtar 1 de usb anahtarı oluşturdum. Oluşturduğum usb anahtarını 15 tane usb belleğe nasıl kopyalayabilirim. Okulumuzda SRC sınavı yapılıyor ve tahtaları usb bellekle açmamız gerekiyor.
Sayın Hocam, bellekler kopyalansa programın bir mantığı kalmaz diye düşünüyorum.

Mobil anahtarda kolay bir kodu herkese kullandırabiliyorsun ama flashlar öyle değil hocam. Telefondan devam edin bence. Her yeni flash geldiğinde tahtaları da güncellemek zorunda kalacaksınız çünkü

SRC sınavı için gerekiyor. Sınav hafta sonu olduğu için tahtaların açılmaıs gerekiyor. Bu nedenle mobil dışında USB bellek gerekli.

Hafta sonu için ayarları değiştirip tahtayı komple açık bırakabilirsin hocam. E-Kilit Ayarlardan ders saatini sınav aralığı olarak ayarla, kilit ekranı ayarlarından da alttaki ayarları yap cuma günü çıkışa doğru da tahtaları güncelle. Pazartesi eski haline getirirsin. Uğraştırıcı bir çözüm ama yine de işini çözer.

1729671009543.webp

Hocalarım merhabalar. mehcan e kilit programını usb yi kurunca GDosyalar diye klasör oluşturuyor. Bu usb ye bir belgeyi gönder dediğimizde göndermiyor illa ki usb nin içine girip öyle dosyaları usb nin içine atabiliyoruz. Bu engeli kaldırmanın yolu var mı

SRC sınavı için gerekiyor. Sınav hafta sonu olduğu için tahtaların açılmaıs gerekiyor. Bu nedenle mobil dışında USB bellek gerekli.
Hocam aynı durum bizde de var ama ben 15 tane flash yapamam, idarecilerin telefonlarına uygulamayı kurdum telefon ile açılış yapıyorlar. Bu daha kolay.

Geri