anlamak zorunda değilsin toros hocam. ne zaman türk eğitimsen siyasi kimliğini bırakırsa o zaman yaptığı işe bakarım. bu gün eğitim birsen insanlara mevki makam veriyor olabilir ama geçmişte devletin tüm kurumlarının ülkücülerle doldurulduğuda senin malumun, bu iş böyle yürüyor herkes kendi adamını biryerlere getirererk kendini güçlendirmeye çalışıyor bu ebs ile alakalı bir durumdeğil, hakkımı en iyi arayan sendikaya sendikalar siyasi görüşlerini bıraktıktan sonra geçerim ancak.toros44' Alıntı:hocam nasıl bir düşünce anlamış değilim. hak arama konusunda en iyisi türk eğitimsen demişsin. sonra siyasi demişsin kişik demişsin. hocam bırakın insanların kişiliklerini siyasilerini siz yaptığı işe bakın. bugün bakınız eğitim bir sen sırf kişilik veya siyasi yönden kendilerine yakın olan insanlara mevki makam verdi. onların içinde hakkını verenler için sözüm yok ama bir çoğu maalesef fiyasko. her insanın siyasi görüşü vardır buna saygı duymak lazım. sendikalar hak arama kurumu olduğu düşünürsek siyaseti bırakıp hakkınızı en iyi arayan sendikaya üye olmanızı tavsiye ederim.hastasıyız dede' Alıntı:ben sırf dersin zorunlu olması için bize destek vermediği için ebs den istifa ettim ama görüşüm itibarı ile başka sendikalarada geçmeyeceğim, türk eğitim sen e de boğazımı kessen yine üye olmam bütün arızalı insanlar orada.
maaş zamları konusunda söylediklerinizde haklısınız o konuda söyleyecek lafım yok. hak arama konusunda türk eğitim sen kadar hiçbir sendika çalışmıyor o konuda da haklısınız ama kişilik ve siyasi görüş açısından tes ve teslilerden hoşlanmıyorum.
internet sitesinden yorum alma meselesine gelince ben olsam bende internetten yorum almazdım, kmin kendi üyesi olup kimin olmadığını bilemez ki eleştriyi kabul etmesi için önce kendi üyesi olduğunu bilmesi lazım buda ancak yüzyüze veya okul temsilcilerinin sorunu yukarı iletmesi yolu ile olur internetle olacak bir iş değildir bu.
eğer dindar bir insa ebs dışında bir sendikaya üye olursa mesela dincilere ebsden sonra en yakın görünen tese, dincileri sevmeyen, benim kapımdan cuma dan fazla namaz içeri giremez diyerek göya dincilerle ülkücüler arasındaki farkı belirten insanların arasına geçerek kendisine saygısızlık yapmış olur.hocam nasıl yani şimdi dindar olan insanlar ebs dışına üye olamazmı
bu cümlelerim doğrudur veya olması gereken budur demiyorum yanlış anlaşılmasın var olan gerçekler bunlar.
bu cümle bana çok komik geldi.ve size inanın şunu söyluyorum en fazla 300 tanesi ülkücü geri kalan üyelerimiz içinde cemaatçi ulusalcı solcu sağcı dinci hepsi var sadeece BÖLÜCÜLER yok. zaten onlarada bu sendikada yer yok. tes içinde olan üyeler mevki, makam için değil kendi haklarını savunmak için yada kendi hakalrını en iyi tes savunduğu için bu sendikadalar. ve sorduğunuz zaman gururla ben türk eğitimsen liyim derler.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f642.png)
herkes yaşadığına göre değerlendiriyor hocam benim gördüklerim senin ebs için anlattıklarının benim tes hakkında düşündüklerimin aynısı.şimdi ebs ye bakacak olursak onların içinde ülkücüler var solcular var ulusalcılar var bölücüler de var. onların amacı hak aramak değil mevki makam sahibi olmak. soruştruma geçirdikleri zaman bu soruşturmanın üstünü kapatmak torpille kendilerine müdür yardımcısı yapmak görevlendirme yaptırmak ekders fazla almak için pansiyonlu okullara nöbet görevi yazdırmak. ve bunu gibi bir çok neden. ve sorduğum zaman maalesef ebs liyim diyorlar. bu sözüm tabikli bütün ebs liler için gecerli değil. ama bir çoğu için bu durum geçerli.
bunları söylerken bütün samimiyetimle yazdım kimliğimi de yazdım. zaten eskişehir türk eğitemsende bir tane malatyalı yönetici var
samimiyetine inandığım için sana bu kadar cevap yazdım hocam, ama bende yazdıklarımda samimiyim, ben hayatta yaşadıklarım ve gördüklerimle edindiğim tecrübelerimden burada yazdığım düşüncelere sahip oldum, ben im düşüncem en doğrudur demiyorum ama herkesin yaşadığı tecrübeler farklıdır, herkesin kendine göre doğruları var bunlarda benim doğrularım.