fpekel' Alıntı:Malum sendikaya üye olup, malum partiye oy verenlerin etkilenmeyeceği yasa tasarısıdır sayın hocam.
fpekel' Alıntı:Malum sendikaya üye olup, malum partiye oy verenlerin etkilenmeyeceği yasa tasarısıdır sayın hocam.
kurtay' Alıntı:657 denen şey sadece kadrodan mı ibarettir? Hem korkmayın, kimse kimseyi durup durduk yere işten atmaz, bu millet 28 Şubatı gördü, o dönemdeki pislikler 657 varken bile keyfi uygulamalar yapıyordu.
Son seçim gösterdi ki, Ak parti bu milletin sigortasıdır. Kimse durup durduk yere işten çıkarılmaz korkmayın.
ebfo45' Alıntı:fpekel' Alıntı:Malum sendikaya üye olup, malum partiye oy verenlerin etkilenmeyeceği yasa tasarısıdır sayın hocam.
Gerçekten objektif bir değerlendirme yapılacaksa, çalışan ile çalışmayan ayrılacaksa eyvallah. Çağda ülkelerde bizim tarzda memurluk yok.
Yalnız mutlak iktidar diye bir şey yoktur. Yarın iktidar değişirse ve gelen iktidar kendine muhalif sendikadakileri işten atarsa şu an buna sevinenler o zaman gelince ağlamasın.
cilekes_ogrt' Alıntı:kurtay' Alıntı:657 denen şey sadece kadrodan mı ibarettir? Hem korkmayın, kimse kimseyi durup durduk yere işten atmaz, bu millet 28 Şubatı gördü, o dönemdeki pislikler 657 varken bile keyfi uygulamalar yapıyordu.
Son seçim gösterdi ki, Ak parti bu milletin sigortasıdır. Kimse durup durduk yere işten çıkarılmaz korkmayın.
hocam bu devran böyle gitmez, 657 güvencemizdir siyasetten uzak adam gibi üzerimizde tehdit olmadan guzurlu çalışma sebebimizdir yarın tam zıttı gelirde namaz kıldın irticacısın diye kapının önüne koyar ileriyi de düşünün lütfen destek vermeyin
Ben de şaşırdım buna :scared:Suicide' Alıntı:vay be akp sigortaymis, bozmadiklari yer kalmadi nasil bir sigorta ise artik memleketin civisini cikartti.
Katılıyorum :+1: :+1: :+1:komando38' Alıntı:BİDENE hocam yorumunuz da Bidene olmuş! Yoksa birilerinin dediği gibi 28 şubatı yaşadınız da mı söylüyorsunuz yoksa duyduklarınıza göre mi? Kimse kimseyi durduk yere atmaz ama sudan sebeplerle atabilir mi acaba!? Avrupada olsa haklısınız bizde ki gibi adamsız iş yapılmayan bir ülkede kesinlikle olmaz diyebiliyor musunuz ?saygılar...
sayın hocam okul müdür müdür yardımcılarından sendikalı olmayanların nerelere savurulduğu ortada..komando38' Alıntı:BİDENE hocam yorumunuz da Bidene olmuş! Yoksa birilerinin dediği gibi 28 şubatı yaşadınız da mı söylüyorsunuz yoksa duyduklarınıza göre mi? Kimse kimseyi durduk yere atmaz ama sudan sebeplerle atabilir mi acaba!? Avrupada olsa haklısınız bizde ki gibi adamsız iş yapılmayan bir ülkede kesinlikle olmaz diyebiliyor musunuz ?saygılar...
halk' Alıntı:Durumun buralara geleceğini bilseydim üniversiteden mezun olduğumda direk özel sektörde yazılımcı olurdum. Belki ilk başta asgari ücret düzeyinde düşük ücretlerle esnek çalışma saatlerine tabi birisi olurdum ama en azından 2-3 yıla artık piyasada rahatça iş bulabilen senior developer olurdum. Şu anda eskiden bildiklerimizi de unuttuk. Sürekli aynı şeyleri öğretiyoruz. Bu klavye, bu fare vs.
Süreç sanırım şöyle olacak: 657 yi direk değiştiremiyorlar, anayasanın değişmesi lazım. Ya anayasa komple baştan olacak, ya da ilgili maddeleri değiştirip onları onaylayacaklar. Sonra kısa bir süre içinde 657, sonra da yandaşlar ve diğerleri ayrımı.
COBOL' Alıntı:Varsa suçu olan devlet memuru, adli merciler var. Varsa bir suç unsuru, savcılığa bildirilir ve gereği ne ise adalet makamı kararını verir.
Hiç hoşuma gitmiyor bu başlık.İki dudak arasında iş güvencesi olamaz vede olmamalı.Ömrünü bu işin eğitimine harca ve sonra bu.Esnaflık yapar, kendimin patronu olurdum, daha evla.
Ne öyle çocukluğumdan bu yana inekleyecen ve köy kasaba gezecen, diplomam ve işim birilerinin elinde ve tedirgin halde.Bugün bu, yarın başka siyaset.Durumuna göre takla.