Memurun iş güvencesi kalkarsa...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
avrupada birkaç şehirde bulundum çok merak ediyorsanız.onların öyle olup olmaması değil asıl mesele.bizim öyle olmamamız.orda da bizdeki gibi olsaydı eğitim sistemleri bizimki gibi olurdu.birazcık mantığınız varsa; asıl meselenin ne olduğunu zaten anlarsınız.bu bildiklerimizde çok değil.hatta bilinmeden ziyade gözümüzün önünde yaşanan şeyler.pardon size göre herşey normaldi doğru.eğitimde çağ atladık.önüne geleni müdür-müdür yardımcısı yapınca da okullar uzaya doğru yol aldı.önce yapılanın yanlış olduğunu kabul edin sizin sıkıntınız bu.iş güvencesi olmayınca hak edenin çıkarılacağını, gerçekten çalışmayanın, ya da işini düzgün yapmayanın cezalandırılacağını düşünmek polyannaya bile hakaret.yıllardır görüyoruz nelerin nasıl yapıldığını.bunlara cevabınız varsa buyrun.yoksa yok o öylemi yok bu böylemi diye olayı başka yerlere çekmek; ya da 28 şubat diye ağlamaya başlamak genel tavır zaten.bunları artık geçin...

komando38' Alıntı:
Bidene Hocam! Beni yanlış anladınız herhalde. ben sizi desteklemek için birilerine yazdım bunları...Yoksa tüm dedikleriniz altına imza atarım...İsim vermek istemedim polemik olmasın diye sesli düşündüm! Bende düne kadar Milliyetçi Muhafazakar düşünceden taraftım ama artık fikirlerim 180 derece ters yönde değişti şimdi.MENFAATÇİ Muhafazakarlara sözüm...Din alınır din satılır olmuş güzel ülkemde...Sermaye din olmuş...Ayrıca Hiçbir zaman sendikalı olmadım. Harranselliyim...Sendikayı savunan kimselere de çok basit bir sorum oluyor ama hiç tatmin edici cevap alamadım bugüne kadar. Soru Basit: Madem amacınız eğitimin eğitimcinin hakkını savunmak niye Eğitim isminin yanında birinde Bir,Türk,vs ekleri var. Mantıklı cevabı olan varsa o sendikaya hemen üye olacağım..
Her türlü saygıyı hakeden eğitimcilere ... Saygılarımla
değerli hocam yanlış anladım sizi hakkınız helal edin..
dediklerinizin altına imzamı atarım..
2 sene önce sendika işini bıraktım..
eğitim bir senden beni ilçe milli eğitime aldırmak için bir kaç arkadaş geldi..
ısrar ettiler sendikalarına geçtim. 15 gün içinde istifamı bastım..
etmeseydim şu an ya ilçedeydim yada bir yerde müdür yardımcısıydım..
ancak evime haram para sokmak istemedim..
sonuçta birilerinin hakkı gasp edilip beni yerine yapacaklardı..
mantıklı cevapları olan varsa bende hemen pazartesi sendikalı olmaya hazırım..

Geri