MERSİN ALİYE POZCU ORTAOKULU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

akan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MERSİN ALİYE POZCU ORTAOKULU muttalip çelik hocam çok kurcaladım ama bir türlü geçen yıla ait 6.sınıfların sizin hazırladığınız planı bulamadım geçen yıl 5.sınıflar için hazırladığınız planı uyguladım gerçekten çok memnun kaldım bu yıl da 6.sınıflar için olan planınızı kullanmak istiyorum ama ulaşamadım lütfen bu mesajı görün ve bana yardımcı olun teşekkür ederim.

Bir an başlığı okuyunca beni okula müdür mü yaptılar acaba dedim :D Geçen seneki plan aşağıda hocam, işinize yaramasına çok mutlu oldum ayrıca. Açıkçası bu sene biraz değişiklikler yapmayı düşünüyorum üstünde ama işin içinden çıkamadım daha. Bitirirsem onuda eklerim.

Ekli dosyalar

KöfteHoRr' Alıntı:
Bir an başlığı okuyunca beni okula müdür mü yaptılar acaba dedim :D Geçen seneki plan aşağıda hocam, işinize yaramasına çok mutlu oldum ayrıca. Açıkçası bu sene biraz değişiklikler yapmayı düşünüyorum üstünde ama işin içinden çıkamadım daha. Bitirirsem onuda eklerim.
çok teşekkür ederim saolun hocam ,değişmiş halini de görmek isterim tekrar teşekkürler.

sayın hocam bende sızın planınızı kullanmıştım geçen yıl ,ellerine emeğinize sağlık güzel olmuş bu yılda yaptığınız planları mümkünse atarsanız çok sıvınırız. Hergün bakıyorum yeni planı eklememıssınız :)

akan' Alıntı:
MERSİN ALİYE POZCU ORTAOKULU muttalip çelik hocam çok kurcaladım ama bir türlü geçen yıla ait 6.sınıfların sizin hazırladığınız planı bulamadım geçen yıl 5.sınıflar için hazırladığınız planı uyguladım gerçekten çok memnun kaldım bu yıl da 6.sınıflar için olan planınızı kullanmak istiyorum ama ulaşamadım lütfen bu mesajı görün ve bana yardımcı olun teşekkür ederim.
bende geçenyıl kullanmıştım bende çok sevdim. hocam 7. sınıflar için birplanın var mı paylaşırsan sevinirim

2015 2016 planınızı (mersin aliye pozcu) indirmiştim tekrar bulamadım ararken bunu gördüm hocam buraya paylaşırsanız 2015 2016 yı sevinirim

BBNET
Geri