MERSİN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖRETMENLİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isbb80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

isbb80

Aktif Üye
Yoğun istek üzerine başlık değişmiştir. Bu arada Tarsus'da ses yok halen

Hocam görüşebileceğimiz biri var mı Mersinde. Listede ismimiz var mı yok mu diye. Tarsusta bizim yazı kaynadı araya da. Bari olacak mı onu öğrenebilsek. :(

Bu işlerle yetkili kişi bilgi sahibi, il milli eğitimde erol beydir. ona ulaşırsanız bilgi alabilirsiniz.

ortaokullara görevlendirme yok denildi ben sadece kendi okulumu yazmıştım görevlendirmem çıkmaz herhalde. Not: Ortaokulda çalışıyorum

sahininces' Alıntı:
Hocam görüşebileceğimiz biri var mı Mersinde. Listede ismimiz var mı yok mu diye. Tarsusta bizim yazı kaynadı araya da. Bari olacak mı onu öğrenebilsek. :(
Bizim yazilar neden kaynadi hocam Tarsus da bi sorun mu var

sahininces' Alıntı:
İl Milli Eğitimde Erol UYSAL hocamız ilgileniyor bu konularla ama onun da elinde olmayan bazı problemler çıkıyor ve gecikme ondan kaynaklanıyor.

ilyas33' Alıntı:
sahininces' Alıntı:
Bizim yazilar neden kaynadi hocam Tarsus da bi sorun mu var
Dilekçeler bir hafta gecikmeyle gitti de hocam. Kaynamış evrakta. Hele kı iki gün önce telefon açtım. Dilekçeniz elimizde dedi Erol bey.

Mrb lar arkadaslar ya noldu bilgisi olan yok mu btr gorevlendirmeleri icin?eylul ayi icin ek ders alamiyacakmiyiz yoksa?

Hocam eylül bitti zaten alamayacağız elbette. yazdan yorgun çıkan bütçe bizi, bizde onları sıkıştıracaz mecbur. geçmişte bimere ve bilumum her yere şikayette bulundum. bunların üstüne erol beye yüklendiler. oysa yazıların beklemesinin onunla ilgisi hiç yoktu. Yani şikeyet edince kendilerini düzeltmek yerine koordinatörümüzü sıkıştırıp bizleri susturma çabasına giriyorlar. erol beye söz vermeseydim yapacağımı biliyordum. ve işin ilginç yanı bu konularda herkes şikayetçi ama dillendiren 1-2 kişiyi geçmiyor. rahatsız olanlar bir zahmet sizde il mili eğitimin üstünde bir makama bir şeyler yazın resmi kanallarla. sonuç alınacaktır. ben bir çok kez yaptım ve sözümden dolayı sıramı savdım. kolay gelsin.

Hocam başvurular biteli 2 hafta olacak nerdeyse. Onaylar geldiginde okulun acildigi tarih goz onune alinmaz mi yani?

Onay tarihi ne ise ona göre yapılır diyeceğim ama memler kafasına göre takılıyor işte

Ya hersene ayni dert, bir turlu bir standarti yakalayamadik bilisimciler olarak:( adimiza eklenen su rehber ogretmenligin surekli ve kalici olmasini nasil saglayabiliriz acaba:(merak ediyorum

görevlendirme yazısında geçerli olan tarih olacaktır. ama bu 15 eylül olmaz artık. ek dersler hep yapıldı sanırım.

?????????
ortaokullara kesin görev yok mu ?
birde harranlılarada yokmuş dediler :puhaha:

ortaokullara neden görevlendirme olmasın hocam geçen sene vardı bu senede olacak. bu bilgiyi nereden aldınız siz? bugun de çıkmazsa görevlendirme yazıları eylül ek derslerini alamayacakmıyız acaba? bilgisi olan yok mu acaba?

hocam ben cuma günü görüştüm ortaokullara yok dediler. şimdi diğer okullarda ders almak için uğraşıyorum :(

Hocam ilçesindeki fatih projesi 1. Faz ve 2. Faz olan okullara görevlendirme bitmemiş ise ortaokul gorevlendirmesi olmaz. Bitmişse olur. Bakanlik yazisi oyle. Sizinki demekki bitmemiş.

Erol beyle görüşen var mi, görevlendirmeler ne zaman cikar acaba? Okullardan ders bari alalim geç cikacak ise

Bizim milli eğitimden adam olmaz, Edirne'den Kars'a ne kadar milli eğitim müdürlüğü varsa Ankara'daki bakanlıkta dahil gavur 5 parasıyla 5 papel etmez. Öğretmenliği yazdığım güne lanet olsun. Not: Görevlendirme istemedim, 30 saat dersim var ama sorun btr değil sorun her şeyde her yerde.

Mersinde ortaokullarda görevlendirme yapılmayacak denildi. Acaba diğer iller ne durumda, tüm ortaokullarda görevlendirme yapılmıyor mu diye bakayım dedim. Ordu ve Diyarbakır da ortaokullara görevlendirmeler yapılmış. :x :x :x

ortaokullara görev yok
birde istemediklerine
çalışana
bişeyler yapmak için uğraşana
devletin malına zarar gelmesin diyene

Geri