MERSİN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖRETMENLİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isbb80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
görevlendirme yapmasalarda nasıl olsa okullarda bilgisayar öğretmeni varya hem derse girer hemde işleri halleder. Fazla ücret vermeye ne gerek var diye düşünen bi zihniyet var bizim branş için sanırım. Ne kadar çok şanslıymısız ya :(

arkadaşlar sakin olun Erol bey eminim elinden geleni yapıyordur. bazen onunda elinde olmayan aksaklıklar oluyor. ben de an önce cıksın istiyorum hergün 2 saat dersim var.boş boş o iki saat için gidip geliyorum. görevlendirme cıksa da 8-3 e dönsem :D

bu gün de ses seda yok!! ya biz niye böle her dönem başı strese giriyoruz bunu sürekli hale getirseler rehber öğretmen gibi bizde ne olduğumuzu bilelim :verymad:

:verymad: yeter hakketten yaaa, hepimizin belli bir çalışma ve mali planı var ona göre yaşıyoruz.

hala anlaşılmayan nedir?
adamlar adam seçiyorlar
acaba kızılderili mi soluk benizli mi diye
anlamadınız mı?

sabah sms geldi yensişehir koordinatörü ramazan beyden 1 ekim tarihli onay bugün yayınlanacak diye yazıları takip edin ve gidin çalışı diye, saat 16.03 ve hala ses yok. umarım bugün 5 ten önce yayınlanır. :shock:

arkadaşlar yazılarımız valilik olurundan çıkmış, bir aksi size bildirilmemiş ise size, göreve 1. ekim tarihli başlayın ve ek dersinizi ay sonunda bu tarihli hesaplatın. bir imza eksiği yüzünden zincire koyamamışlar ama onaylar alınmış göreviniz başlamış. imza yetkisi olan kişi geldiğinde zincire aynen konacaktır. erol beyle ve ramazan beyle olan telefon konuşmalarımın sonucu. hayırlı olsun...

ve seçtiler soluk benizlilere verdiler kızılderiliilere vermediler
sorarlarsaki hakkın varmı helal edermisin
asla hakkımı isterim

anb' Alıntı:
GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLEMEK HANGİ KALIBA SIĞAR
DOST BİLDİĞİMİZ ŞAHISLAR DÜŞMANMIŞ MEĞER
ALLAH İMHAL EDER AMA İHMAL ETMEZ UNUTMAYIN.
TEKRAR EDİYORUM EY E HOCA S HOCA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
:+1:

anb' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
neden hakkını helal etmedin

el cevap kendi okulumaasadece ben başvuru yaptım. benim başvurumu istemeyen sendikadan dolayı 27 eylül tarihi itibariyle 7 eylül tarihli dilekçe imzalattılar ve başvurusunu kabul ettiler süre geçmesine rağmen. ve hiç bir kimse buna dur demedi.

anladım hocam

anb' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
neden hakkını helal etmedin

el cevap kendi okulumaasadece ben başvuru yaptım. benim başvurumu istemeyen sendikadan dolayı 27 eylül tarihi itibariyle 7 eylül tarihli dilekçe imzalattılar ve başvurusunu kabul ettiler süre geçmesine rağmen. ve hiç bir kimse buna dur demedi.

İçimizden arkadaşların da bu oyuna alet olması ne acı. Ya da bazı arkadaşlara ortaokullarda görev verilmeyecek gel dilekçeni değiştir diye birşeyler de demiş olabilirler. Olay her neyse güzel oyun çevirdiler helal olsun.

Geri