ozanca66' Alıntı:bugün açıklasınlar perşembe günü söz veriyorum kurban kesecem
Bizi mağdur edenler akp ile beraber koltuğa gelmiş olan ve koltugunun sağlamlıgından şüphesi olmayan il yönetimleri. umarım bu devran biter bir an önce. yoksa çilemiz bitmeyecek.sbyk' Alıntı:Birinci dönem bitecek neredeyse. İkinci dönem görevlendirmeleride yine böyle olacak ise durumumuz hiç iyi gözükmüyor. Bu bt rehberlik bizi mağdur edecek anlaşılan. Hersene hersene aynı sıkıntılar olacaksa böyle.
uhaha: uhaha:ozanca66' Alıntı:bugün açıklasınlar perşembe günü söz veriyorum kurban kesecem
Aynı okula hem bt öğretmeni hemde alan dışından biri başvurmuşsa tabiki öncelik bt öğretmenindedir. Öyle bir durum varsa bildiğiniz direkt şikayet etsin bence.invem' Alıntı:arkadaşlar bazı okullara farklı branşlardan görevlendirmler yapılmış yazıda yapılabilcek durumlar vardı ama önceliğin bilişim teknolojileri branşlarına verilmesi gerekmez mi?
bu arada formatör üçreti verndilermi?cat33' Alıntı:Evet. En az 2 haftamız çöpe gitti... :-1:
hocam olmayan bi görevlendirmenin ne ücreti verilecek anlamadım ki. Daha görevlendirme yazısı yeni çıkıyor zaten.erden60' Alıntı:bu arada formatör üçreti verndilermi?cat33' Alıntı:Evet. En az 2 haftamız çöpe gitti... :-1:
Valilik oluru 22/10/2012 tarihinden geçerli olmak üzere diyor, merkez ilçelerde aynı yazıyı yayınlıyor zaten. Dolayısıyla 22 sinden itibaren göreve başlatılmış sayılıyor her ne kadar yazı 23 ünde çıksada.cat33' Alıntı:Ben 3 senedir nöbet tutmuyorum. Beni hiç yazmazlar... :roll:
Bu arada, Anamur'da göreve başlama tarihi 1 Kasım olarak yayınlandı. Bugün yazıyı okudum. Yarın resmen başlıyoruz yani. Siz de durum nedir? Normalde 23 Ekim değil miydi??? :-1: