Mersin Hizmetiçi Eğitim

Kodla Büyü

bariskoc006

Aktif Üye
Arkadaşlar Mersine hizmetiçi eğitime gideceğim 09-13 Mayıs tarihleri arasında. Eşim ve bir yaşındaki oğlumu da götürmek istiyorum. Daha önce Mersine giden arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.

Nerede kalabilirim? Hizmetiçi eğitim binası mı, Öğretmenevi mi, tavsiye edebileceğiniz başka biryer mi?
Nereleri gezebiliriz? vb..

geziyi onlar yaptırıyor, eğer o dönem kalabalıksa ki genelde kalabalıktır sizinle odanızda ikinci bir beyefendinin kalması planlanmıştır bu sebeple öğretmen evinde kalmanız daha hakkaniyetli bir davranış olacaktır. Sizin ücretinizi enstitü öder eşiniz ve çocuğunuzun ücretinide siz :). Öğretmen evi ve enstitü aynı binada olacağı için sıkıntı yaşamazsınız.

ist_koord' Alıntı:
geziyi onlar yaptırıyor, eğer o dönem kalabalıksa ki genelde kalabalıktır sizinle odanızda ikinci bir beyefendinin kalması planlanmıştır bu sebeple öğretmen evinde kalmanız daha hakkaniyetli bir davranış olacaktır. Sizin ücretinizi enstitü öder eşiniz ve çocuğunuzun ücretinide siz :). Öğretmen evi ve enstitü aynı binada olacağı için sıkıntı yaşamazsınız.

Teşekkür ederim Hocam

RoboTek' Alıntı:
hocam mersin esas bu mevsimde çok güzeldir.Denizin kenarında hem de diğer şehirlerdeki gibi kuru değil dolu dolu tam karşınızda kordon boyu var kmlerce uzanıyor ve üstünde yeme içme yerleri var.Çarşıda sulu yemek lokantaları fazla pahalı değil.Çarşı ordan 5 dk.Enstitüde kahvaltı 5 diğer öğünler 7tldir.Denizin kenarında görürsünüz tekne turları var sudan ucuz.Diğer beldeler dipdipe olduğu için yakındır.Çarşıda Ciğerci Doğan duruyorsa halen bir de mersin tantuni yeme yerleri ucuzdur.Çetinkayayı mutlaka gezin.

not:Arkadaşlar erzurum mayıs23 web tabanlı II.kademe hiç içinizde gidecek yok mu habire not düşüyorum.İlgili birim onayı son 2 gün.Onay verilen var mı

Teşekkür ederim Hocam

suphi öner öğretmen evi biraz pahalı hocam.enstitüde kalmanız ekonomik açıdan daha iyi olur:) foruma çok yakın zaten enstitü il milli eğitimle yan yana binalar. mersinde kısa kollular giyiliyor şuanda ama bazen aniden hava dengesizleşebiliyor.İyi kurslar:)

Benim önerim ise ilk gün satılan yemek fişlerin tamamını hemen almamanız. Öğlen belki dışarı çıkmak için vakit bulamayabilirsiniz ama akşam yemeklerini forumda yiyebilirsiniz. Biz bütün fişleri almıştık geri de veremedik sonra da gidip dışarda yemek yemiştik. Mersin süper di bence Van'a göre..

sayın hocam gitmeden önce mersin hizmetiçi enstitüsüsü ile konuşun ailemle geleceğim diye. bende aramıştım biraz kalabalık demişti ama ailecek gittim. ilk gün yemek fişleri veriyorlar istemediğini geri verirsin aynı gün. gezileri enstitü planlıyor fakat aracın varsa fazladan gezebilirsin. kursiyerlerden çok az kişi ailesiyle geldiği için ailen için biraz sıkıcı olabilir

Mersinde hizmetiçi eğitim enstitüsünde kıyafet olayı hakkında bilgisi olan var mı? sivil mi yoksa resmi elbise mi? Bi de iyi bi hotel var mı?

bariskoc006' Alıntı:
Mersinde hizmetiçi eğitim enstitüsünde kıyafet olayı hakkında bilgisi olan var mı? sivil mi yoksa resmi elbise mi? Bi de iyi bi hotel var mı?

ben iki defa gittim ikisindede kıyafet serbestti. hatta bir ay önce ordaydım ve herhangi bir sorun yaşanmadı. ama tabiki eğitim yöneticinizle de alakalı bir durum.

BBNET
Geri