mersin branş norm fazlası yapılmış işte ihna:
http://mersin.meb.gov.tr/media/dosya/93/brans_inha.pdf
http://mersin.meb.gov.tr/media/dosya/93/brans_inha.pdf
KöfteHoRr' Alıntı:tam hatırlamıyorum ama sanırım merkez ilçeler için geçerli değil dediğiniz hocam. 4 merkez ilçe arasında istediğini yazabilir kadrosu merkezdeyse
çok farklı bişey demiyor hocam işte, öncelikli olarak kendi ilçelerini tercih edecekler istemeleri halindede diğer ilçeleri tercih edeblirler diyor. Sanırım aynı okulu 1 den fazla kişi isteyince bu durumda öncelik ilçe içinde oluyordu, onun dışında sen ilçe içini istemedin o yüzden ilçe dışına gidemezsin demiyor.bilgisayarbilisim33' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:tam hatırlamıyorum ama sanırım merkez ilçeler için geçerli değil dediğiniz hocam. 4 merkez ilçe arasında istediğini yazabilir kadrosu merkezdeyse
Kılavuzdan yazıyorum :
I. Aşamada :
Büyükşehir ilçelerindeki öğretmenler; 1. aşamada öncelikle kadrosunun bulunduğu yerleşim yeri ya da ilçe içindeki eğitim kurumlarını tercih edecek olup, istemeleri halinde de aynı formdaki 2. bölümüne de büyükşehrin diğer ilçelerindeki eğitim kurumlarını tercih edebileceklerdir.
ben tercih yapmadım hocam, o yüzden ekranı bilmiyorum ama, il dışında ya da il içinde tayin isterken daha önce anadolu kadrosu almışsanız o esnada anadolu lisesinde çalışmıyorsanız dahi anadolu lisesi yazabiliyordunuz diye biliyorum. sanırım bunda da öyle olmuşturilyas33' Alıntı:bi defa anadolu kadrosu almak yeterli o halde öylemi?ama halen anadolu lisesinde çalışıyormusunuz diye bi şeçenek vardı o niye?
hocam açıkçası klavuzu ilk çıktığında bende okudum ve aynen sizin anladığınız şekilde yorumladım. Şu andada aynı şekilde yorum çıkarıyorum ama ortada yapılan bi sürü ilçe dışı atama olduğuna göre mantıken nasıl olabileceğini çıkarmaya çalışıyorum bende. Yoksa siz yanlış anlamışsınız diye bişey demiyorumbilgisayarbilisim33' Alıntı:Peki aynı kılavuzdan :
F-TERCİHLER
1-Büyükşehir ilçelerindeki Öğretmenler
I. aşamada, öğretmenler; öncelikle kendi ilçelerindeki eğitim kurumlarından en fazla on (10) eğitim kurumu ile tercih dışı seçeneği tercihinde bulunduktan sonra, aynı formdaki 2. bölüme de Büyükşehre bağlı diğer ilçelerdeki eğtim kurumlarından on (10) eğitim kurumu ile tercih dışı seçeneğini trecih edebileceklerdir.
Ben burdan önce ilçe sonra diğer ilçeler diye anlıyorum. Ya bu iş zaten böyle değil miydi hep? Önce bölgende okul varsa oraya gidersin. Bir kılavuzla mı değişti her şey?
KöfteHoRr' Alıntı:hocam açıkçası klavuzu ilk çıktığında bende okudum ve aynen sizin anladığınız şekilde yorumladım. Şu andada aynı şekilde yorum çıkarıyorum ama ortada yapılan bi sürü ilçe dışı atama olduğuna göre mantıken nasıl olabileceğini çıkarmaya çalışıyorum bende. Yoksa siz yanlış anlamışsınız diye bişey demiyorumbilgisayarbilisim33' Alıntı:Peki aynı kılavuzdan :
F-TERCİHLER
1-Büyükşehir ilçelerindeki Öğretmenler
I. aşamada, öğretmenler; öncelikle kendi ilçelerindeki eğitim kurumlarından en fazla on (10) eğitim kurumu ile tercih dışı seçeneği tercihinde bulunduktan sonra, aynı formdaki 2. bölüme de Büyükşehre bağlı diğer ilçelerdeki eğtim kurumlarından on (10) eğitim kurumu ile tercih dışı seçeneğini trecih edebileceklerdir.
Ben burdan önce ilçe sonra diğer ilçeler diye anlıyorum. Ya bu iş zaten böyle değil miydi hep? Önce bölgende okul varsa oraya gidersin. Bir kılavuzla mı değişti her şey?
KöfteHoRr' Alıntı:en yüksek puanlının atandığı "dumlupınar teknik ve eml" ediği adesenin ordakiyse orasıda seneye imam hatip olacak diye biliyorum, 2 sene önce meslek oldu 2 sene sonra imam hatip. dolayısıyla aynı anda 3 türlü okul olacak. seneye 12. sınıflar düz lise 10 ve 11 ler meslek lisesi 9 lar imam hatip