Mesai saatleri içinde kurs denge tazminatları ile ilgili eğitekten alınan son haber

Kodla Büyü
sayın exemcli rumuz arkadaşım ve alpaygunes bey;

Takribi 1 haftadır susmayı yeğleyip daha fazla kirletmek istemediğim bir forumda böyle bir paylaşımı istediğimiz gibi kullanamayacaksak ne anlamı var ayrıca bir kişinin yazdığı yazıya sadece
+1
yazıp yeni bir mesaj göndermek forumu kirletmiyorda geçmişe yönelik özlemlerimizle samimi bir birkaç gruba ait espirili mesajlarmı kirletiyor. Lütfen önce saygı ben saygı duyup susuyorken 1 kişinin uyarısını görmezden geliyordum fakat tekrarı yapılarak neyin gayreti yapılıyor anlamış değilim. Burası bir forum haklısınız bazen konu dışı mesajlarda oluyor fakat bunu uyarmak herkesin görevi olmaması lazım ben kendi sorumluluğum gereği susuyordum fakat ortak paylaşıma sunduğumuz konuşmaların manası bilmeden bu şekilde konuşmalarınız kişileri haksız ve gereksiz yere ne kadar üzdüğünüzü düşünmenizi dilerim. Ben forumu kirlettiğimi değil mesaj atıp önemseyerek burdaki herkese zenginleştirdiğimi düşünüyorum. İsterseniz daha da fazla konuşmayalım. çünkü kırıcı olunuyor. Herkesin istediğini söyleme hakkı var eğer hata varsa kırmadan da düzeltilir...

hocam birincisi konu başlıgına bakın ve yaptığınıx muhabbete , bakın ayrıca intel eğitimini alıp samimi olan ve yeni arkadaşlar edinen ilk grup siz değilsiniz....ve sonda olmayacaksınız eğer kişisel muhabetler içinde olunacak ise onun yeri bu başlık altında değildir . bu konu birçok arkadaşımın devam mı yoksa yeter mi dediği bir konudur.
...Mesai saatleri içinde kurs denge tazminatları ile ilgili eğitekten alınan son haber başlığını iyi analiz edin bence

alddıkarı denge tazminatı geri istenen ve danıştay içtihatını göstererek son 2 ay geri ödeme yapan arkadaşlarımız varmı acaba

bizden hepsini istemeye başladılar.arkadaşlar hangi prosedürü izledilerse paylaşırlarsa çok yararlı olacaktır

formator5555' Alıntı:
alddıkarı denge tazminatı geri istenen ve danıştay içtihatını göstererek son 2 ay geri ödeme yapan arkadaşlarımız varmı acaba

bizden hepsini istemeye başladılar.arkadaşlar hangi prosedürü izledilerse paylaşırlarsa çok yararlı olacaktır

Hocam google de 60 meselesine cok rastladim ama.Formatorlerden geri ödemeyi durduran duymadim. Ama umidim mahkemede kesin kazniriz. Gelismelerden hberdar edersiniz umarim.

Mahkemeye veen kimse henüy yok. Yada forma yazmiyorlar. Hakimizda hayirlisi ne ise o olusun.

Yargıtayın 1970 lerde bir ictihadı var. Ama bu ictihada göre ancak mahkeme açarsanız geri alabiliyorsunuz. Bu ictihadı bilenler geri istemiyor ama bilmeyenler uğraştırıyor insanları. Hala kesilmeyen baya bi il var. Herkes sessizce bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında :)

ebfo45' Alıntı:
Yargıtayın 1970 lerde bir ictihadı var. Ama bu ictihada göre ancak mahkeme açarsanız geri alabiliyorsunuz. Bu ictihadı bilenler geri istemiyor ama bilmeyenler uğraştırıyor insanları. Hala kesilmeyen baya bi il var. Herkes sessizce bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında :)

Hocam düsuncelerinde haklisin. Fakat kanunlar belli yilan dokunmdan mahkemeye vermek imkansiz. Ancak arasitriyoruz. Yilan dokununca mahkemeye verecez ´hani savunmamizda hazir "60 gun meselesi". Simdi gidipte ortada bir sebep olmadan hakim karsisina nediye cikacagiz.

Avukat tanidigi olan veya sendikasina cok sakin olanlar eminim gerekli arastirmalri yapmislarki bizimde bazi kanunlardan haberimiz oluyor burda.

Umarim hersey duzelecek

Geri