Hocam bu konuda yazdığım eski yorumu oku. Artik TEF yok. Teflerin kapatılmasına karşı cikmadiniz. Bundan 2 yıl sonra da son mezununu verecek ve bitecek.mygold' Alıntı:hocam bilgi verdiğin için sağol. ben zaten böte programını incelemiştim. şunu söyliyeyim ki ben kesinlikle böte - tef ayrışmasına karşıyım. sadece derslerdeki somut farklılıkları ve bu iki bölümün aynı olmadığını söylüyorum. takip ettiyseniz ben diğer konulardaki mesajlarımda hep böte-tef birlikte btr'nin kadrolu olması, her okula belli sayıda norm verilmesi konusunda başvuru yapmamız gerektiğini söyledim. başka branşlardan btr olmaması konusunda girişimde bulunalım dedim. özelden bazı böte'li arkadaşlarla çok saygılı ve samimi olduğuna inandığım mesajlaşmalarım oldu. sağolsunlar çok iyi niyetlilerdi. bu branş orta vadeli gelecekte sıkıntılı günler geçirmeye aday. bu durumda böteli de tefli de ortaklaşa zarar görür. o yüzden çekişmeye son vermek lazım. farklılıkları öyle veya böyle kabul edeceğiz. hep birlikte. böte'nin meslek liselerine atanma hakkı elde etmesi gelecekteki sorunumuz çözecekse atansın ama gerçekçi olarak baktığımızda çözmeyecekse başka çözüm yolları üzerinde birlikte çalışalım. samimiyetime inanmanızı temenni ederim, ama inanmazsanız da bir şey diyemem. böte'li tef'li tüm öğretmen arkadaşlarıma sevgi, selam, muhabbet olsun. Allah yardımcımız olsun, hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Sevgilerimle.
Bilgisayar öğretmeni yetiştiren tek bolum artik BOTE. İleride onlar muhendisiz havasıyla okullariniza gelecek ve özel sektörde is yapamayan boş mühendisler olacaklar. Destek olun hakkımızı alalım. Bilgisayar ogretmenleri olarak hakkımızı hep birlikte savunalim.