aktasankara' Alıntı:En iyisi, meslek lisesi...
Slogan gibi oldu hocam 8)
joomlaci' Alıntı:hocam bilgisayar bölümünde teknik servis dalı yoksa hemen geç.
teknik servis dalında en iğrenç dersler. elektronik çoğu ve çok zor dersler.
web tasarımı dalı çok zevklidir ben sizin yerinizde olsam bi dk düşünmem Allah ın izniyle.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
ahmetismet' Alıntı:boşver hocam ilköğretimi meslek lisesine gel, ben üç yılda zor kaçtım...pişman olursun sonra...
hatiboglu' Alıntı:Arkadaşlar Resen Meslek Lisesine atandım. Ancak Okullara norm gelince yani haftada iki saat ders gelince full ders olacak okulumda müdürüm kalmamı istedi. İstersen iptal ettirelim dilekçe yaz dedi....Ben şuan çok kararsızım Teknik eğitim mezunuyum ama atandığımda ilköğretime atandım vede geçmeden meslek lisesine bilmiorum nasıl bir ortam....Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin...Değerli bilgilerinizi bekliyorum...Biraz uzun oldu yazı ama neyse.... :wink: Şimdiden teşekkür ederim...Mersinden selamlar....
sibilim_ogretmeni' Alıntı:hatiboglu' Alıntı:Arkadaşlar Resen Meslek Lisesine atandım. Ancak Okullara norm gelince yani haftada iki saat ders gelince full ders olacak okulumda müdürüm kalmamı istedi. İstersen iptal ettirelim dilekçe yaz dedi....Ben şuan çok kararsızım Teknik eğitim mezunuyum ama atandığımda ilköğretime atandım vede geçmeden meslek lisesine bilmiorum nasıl bir ortam....Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin...Değerli bilgilerinizi bekliyorum...Biraz uzun oldu yazı ama neyse.... :wink: Şimdiden teşekkür ederim...Mersinden selamlar....
Hocam sormanız bile hata... Kesinlikle meslek lisesi. Ne işin var ortaokulda. Yarın ne olacağı belli olmaz ortaokulda.
Hem meslek lisesinde ücretin daha dolgun olur. Haftada 29 saate kadar ekders alabilirsin artı açık lise varsa 10 saat de ordan alırsın. 18 saate BTR olup ortaokulun kahrını mı çekeceksin. Hem ben Teflilerin ilk-orta okulaarda düz liselerde çalışmasını çok yanlış buluyorum. Bötelilerin de önünü kesmiş oluyorsunuz biraz. Meslek lisesi kesinlikle...
Koordinatörlük gibi bir uygulama da var. Yani 29 saati almak için tamamen derse girmiyorsun
Valla meslek lisesi dururken ilkokulda çalışan teflileri odunla kovalayasım geliyor.
Hocam odun olayı espirili bir yaklaşımdı. Alındıysanız özür dilerim. Ama şimdi geçmezseniz bilemem artık. Tabiki şartlardan dolayı ilk-orta-düz liselerde çalışanlara sözümüz olamaz. Meslek lisesi boşken bile geçmeyenlerin de tercihlerine saygı duyarım. Kişinin kendi bileceği iş. Ancak meslek lisesine geçme ihtimali varsa geçmelerini şiddetle tavsiye ederim. Geçtikleri takdirde hem bötelilerin önü açılır hem de kendilerine faydalı olur. Yani bir taşla iki kuş diyelim. Bu arada ben de Tefliyim. İlk atandığım günden beri meslek liselerinde çalışıyorum. İlk öğretime atanmamak için çok dua ettim. Meslek liselerinin de tabiki kendine göre sıkıntıları var ama çoluk çocukla uğraşmaktan iyidir norm sıkıntısı da olmaz. Demek istediğim buydu yani. Sonuçta herkes dilediği kurumda çalışabilir. Benim veya başkasının eleştirme hakkı yok. Çevremde ve forumda ilk okuldan meslek liselerine geçip de hiç pişman olanları görmedim. İlk yıl biraz sıkıntılı geçebilir ama sonra rahat edersiniz. disiplinli davrandığınız sürece bir şey olmaz.hatiboglu' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:hatiboglu' Alıntı:Arkadaşlar Resen Meslek Lisesine atandım. Ancak Okullara norm gelince yani haftada iki saat ders gelince full ders olacak okulumda müdürüm kalmamı istedi. İstersen iptal ettirelim dilekçe yaz dedi....Ben şuan çok kararsızım Teknik eğitim mezunuyum ama atandığımda ilköğretime atandım vede geçmeden meslek lisesine bilmiorum nasıl bir ortam....Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin...Değerli bilgilerinizi bekliyorum...Biraz uzun oldu yazı ama neyse.... :wink: Şimdiden teşekkür ederim...Mersinden selamlar....
Hocam sormanız bile hata... Kesinlikle meslek lisesi. Ne işin var ortaokulda. Yarın ne olacağı belli olmaz ortaokulda.
Hem meslek lisesinde ücretin daha dolgun olur. Haftada 29 saate kadar ekders alabilirsin artı açık lise varsa 10 saat de ordan alırsın. 18 saate BTR olup ortaokulun kahrını mı çekeceksin. Hem ben Teflilerin ilk-orta okulaarda düz liselerde çalışmasını çok yanlış buluyorum. Bötelilerin de önünü kesmiş oluyorsunuz biraz. Meslek lisesi kesinlikle...
Koordinatörlük gibi bir uygulama da var. Yani 29 saati almak için tamamen derse girmiyorsun
Valla meslek lisesi dururken ilkokulda çalışan teflileri odunla kovalayasım geliyor.
Mecburiyetten diyelim şimdi uzun uzun açıklamim....odunu bende kullanmayın boşa harcamayın...kullanacanız yeri biliyosunuzdur...onu da söylemim....saygılar
Haklısın haklısında kendi isteğimizle atanmadık...2004 de istek dışı atandık sonra geçemedik boş yer bulamadık doğu görevini tamamladım sonra mersinde meslek lisesinde boş olmayınca devam ettim ortaokullda...şimdi fırsat geçti ama insan uzun süre ortaokulda çalışnca terreddüt ediyor....odunla kovalamadan önce söylimde içimde kalmasın...sonra kırılır felan
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hocam odun olayı espirili bir yaklaşımdı. Alındıysanız özür dilerim. Ama şimdi geçmezseniz bilemem artık. Tabiki şartlardan dolayı ilk-orta-düz liselerde çalışanlara sözümüz olamaz. Meslek lisesi boşken bile geçmeyenlerin de tercihlerine saygı duyarım. Kişinin kendi bileceği iş. Ancak meslek lisesine geçme ihtimali varsa geçmelerini şiddetle tavsiye ederim. Geçtikleri takdirde hem bötelilerin önü açılır hem de kendilerine faydalı olur. Yani bir taşla iki kuş diyelim. Bu arada ben de Tefliyim. İlk atandığım günden beri meslek liselerinde çalışıyorum. İlk öğretime atanmamak için çok dua ettim. Meslek liselerinin de tabiki kendine göre sıkıntıları var ama çoluk çocukla uğraşmaktan iyidir norm sıkıntısı da olmaz. Demek istediğim buydu yani. Sonuçta herkes dilediği kurumda çalışabilir. Benim veya başkasının eleştirme hakkı yok. Çevremde ve forumda ilk okuldan meslek liselerine geçip de hiç pişman olanları görmedim. İlk yıl biraz sıkıntılı geçebilir ama sonra rahat edersiniz. disiplinli davrandığınız sürece bir şey olmaz.hatiboglu' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:hatiboglu' Alıntı:Arkadaşlar Resen Meslek Lisesine atandım. Ancak Okullara norm gelince yani haftada iki saat ders gelince full ders olacak okulumda müdürüm kalmamı istedi. İstersen iptal ettirelim dilekçe yaz dedi....Ben şuan çok kararsızım Teknik eğitim mezunuyum ama atandığımda ilköğretime atandım vede geçmeden meslek lisesine bilmiorum nasıl bir ortam....Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin...Değerli bilgilerinizi bekliyorum...Biraz uzun oldu yazı ama neyse.... :wink: Şimdiden teşekkür ederim...Mersinden selamlar....
Saygı bizden hocam...en korktuğum şeydir bir insanın kalbini kırmak...siz hangi ilde görev yapıyorsunuz nere mezunusunuz.Tekrar saygılar...
Mecburiyetten diyelim şimdi uzun uzun açıklamim....odunu bende kullanmayın boşa harcamayın...kullanacanız yeri biliyosunuzdur...onu da söylemim....saygılar
Haklısın haklısında kendi isteğimizle atanmadık...2004 de istek dışı atandık sonra geçemedik boş yer bulamadık doğu görevini tamamladım sonra mersinde meslek lisesinde boş olmayınca devam ettim ortaokullda...şimdi fırsat geçti ama insan uzun süre ortaokulda çalışnca terreddüt ediyor....odunla kovalamadan önce söylimde içimde kalmasın...sonra kırılır felan
Başka sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum memnuniyetle. Sağlıcakla kalın...
Bu arada ben meşe odunu kullanıyorum, ıslayarak tabi ki, o yüzden kırılmaz merak etmeyin (Şaka tabi ki)