Meslek Lisesi'nde Bilgisayar Öğretmeni olmak

Kodla Büyü
kapatılan teflerin yerıni.teknoloji mühendisliğı fakulteleri almıstır.artık avrupadaki gibi bu fakültelerden çıkan mühendisler meslekı ve teknık okullarda ögretmenlik yapacaklardır.o bakımdan herhangi bir teknoloji mühendisligi fakültesindeki yazılım yada bilgisayar mühendisligini yazarak ister muhendis ünvanınla çalışabilir istersende teknik okullarda hoca olabilirsin.eger böte yazarsan mesleki okullarda hoca olamassın böteler sadece düz liseler ve ilkokullara hoca olabiliyor.(not:bütün tefler kapatılıp teknoloji müh fakultesi oldu.)

Ben Ticaret,meslek lisesi çalıştım bence formatörlük+Hem kursu en güzeli tabi idaren rahatsa

İlk senemde atandığım için çok mutluyum :) ortaokuldayım, meslek lisesi olmadı belki ama insallah ileride geçeceğim; şu anlık tek pişmanlığım btr başvurusunu kaçırmış olmam. İlk sene pek bilemediğin için evrak işlerinden (şök,veli toplantısı tutanağı vs) bunalıyor insan, onun harici her şey gerçekten çok güzel, atanmayı bekleyen arkadaşlara iyi çalışmalar ve bol başarılar diliyorum.Umarım tatminkar seviyede bir alım olur bu sene bilişimde :)
(bu hesabı artık kullanmayacağım, bu konuyu açmak için almıştım. Yeni nick ne olur bilinmez ama aranızda olacağım:) )

Geri