Allah ı razı olsun hocamilknurboteci' Alıntı:17 de gelmesi gereken yere 18 de geldi.sorunlarımızı anlatan bir mektubu vermeyi başardım.inş etkisi olur...
btnotlari' Alıntı:mektubu alıp yırtmasın i uhaha:
Mektubun akıbeti konusunda ben de iyimser değilim.btnotlari' Alıntı:mektubu alıp yırtmasın i uhaha:
umarım dediğiniz gibi olur hocam ancak;solomonte' Alıntı:Bakanın önemseyerek mektubu okuyacağını düşünüyorum.
ilknurboteci' Alıntı:17 de gelmesi gereken yere 18 de geldi.sorunlarımızı anlatan bir mektubu vermeyi başardım.inş etkisi olur...
:alkis:eya' Alıntı:btnotlari' Alıntı:mektubu alıp yırtmasın i uhaha:
Öğretmeninden aldığı mektubu okumayacak bir bakanımız varsa, külliyen eyvah zaten... :cry:
eş durumundan da olsa hemşeriyiz hocam.tanıştığımıza memnun oldum...elifinannesi' Alıntı:ilknurboteci' Alıntı:17 de gelmesi gereken yere 18 de geldi.sorunlarımızı anlatan bir mektubu vermeyi başardım.inş etkisi olur...
inşallah iyi şeyler olur. Gayretlerin için teşekkürler. Bu arada eş durumundan ben de birazcık Mersinliyim.
telefonumu yazdım da mail adresimi yazmayı unuttum telaştan...baya heyecan yaptım çünkü...ilk başta idareciler ve ilçe milli eğitim sıcak bakmamıştı çünkü...ters tepki alırsanız karışmayız falan tarzı konuştular...ben de her şeye rağmen vermek istedim mektubu ve verdim...solomonte' Alıntı:Önemsemesini sadece mektubu okuyacağı anlamında söylemiştim. Evet, dediğiniz gibi danışmanı gibi bir başkası da okuyabilir. Neticede birşey çıkmayacağını hepimiz biliyoruz maalesef...
Beklentim; öğretmenimize en azından yazılı bir cevap vermeleridir (Eğer iletişim bilgileri de metupta yazılıysa).
:+1: haklısnboteningulu_44' Alıntı:pek umutlanmayalım derim mektubu okusada bildiğini okumaya devam eder
ilknurboteci' Alıntı:telefonumu yazdım da mail adresimi yazmayı unuttum telaştan...baya heyecan yaptım çünkü...ilk başta idareciler ve ilçe milli eğitim sıcak bakmamıştı çünkü...ters tepki alırsanız karışmayız falan tarzı konuştular...ben de her şeye rağmen vermek istedim mektubu ve verdim...solomonte' Alıntı:Önemsemesini sadece mektubu okuyacağı anlamında söylemiştim. Evet, dediğiniz gibi danışmanı gibi bir başkası da okuyabilir. Neticede birşey çıkmayacağını hepimiz biliyoruz maalesef...
Beklentim; öğretmenimize en azından yazılı bir cevap vermeleridir (Eğer iletişim bilgileri de metupta yazılıysa).
Çabanız için Teşekkürler . :alkis:ilknurboteci' Alıntı:17 de gelmesi gereken yere 18 de geldi.sorunlarımızı anlatan bir mektubu vermeyi başardım.inş etkisi olur...