Modem şifresini değiştirecek alan yok

Kodla Büyü

havin.de

Aktif Üye
Daha önceki modemimizin ayarlarına girdiğimde modem şifresini değiştirebileceğim bir alan vardı diye hatırlıyorum, değiştirmiştim çünkü.
Ben yokken modem değişmiş vee kurulumu yapılmış ancak şifre değiştirebileceğim bir yer yok. Şifre hala "ttnet". 192.168.1.1 ile girdiktren sonra soldaki tüm menüyü taradım ama yok. Kablosuz şifresini değiştirebilceğim bir alan var ama modem şifresi için yok. Ttnete de sordum ama değiştiremezsiniz dediler. Öyle şey olur mu ya :) O zaman okuldaki her bilgisayardan giriş yapılabilir.

Fikri olan, yardımcı olabilecek olan?

Teşekkürler şimdiden..

hocam modem değişmisse modeme giren arayüz şifresi de değişmiştir. fark ediyor mesela pikatel de
modem için kullanıcı adı ve şifre user girildiğinde sadece arayüze giriyor ama işlem yapılamıyor, kullanıcı adı ve şifre admin olarak girildiğinde panelde yönetilebiliyor.bundan kaynaklanan bir sorun olmuş olabilir. normal koşullarda modemin şifresini değiştirileceği alan hemen her modem de olur.
modemin markasını da yazarsanız yardımcı olma imkanımız daha da artar :)

kullanma kılavuzunu oku bir.. vardır mutlaka.. Adsl modem şifresiz olmaz

yeni modemler kullanıcı adı ve şifresini otomatik telefon hattından alıyor. o yüzden olabilir.

şimdi anladım, bu işlemin ilk girişte yapılması gerekiyormuş. şimdi yapmak için modemi resetlemek gerekir herhalde.

teşekkürler herkese..

BBNET
Geri