ben telefonu begendim hocam hızlı ısınma bana olmadı ve fiyatına gore cok uygun . Böyle teknolojik urunler alırken fiyat performansa bakmak lazım bence fiyat olarak uygun performans olarak cok iyi
bilkem' Alıntı:bende uzun zamandır araştırdım..bazı forum sitelerinde yurt dığında tamir görmüş telefonlar satıyorlar diyorlardı...her kafadan değişik yorumlar vardı..ben fiyat ve perfonsa göre kararımı kıldım bugun hizlial.com üzerinden siparişimi verdim..
http://www.hizlial.com/u02.044.1472.0003/motorola-atrix
hgx2' Alıntı:arkadaşlar bende inceledim gayet iyi bi makine ama türkçe android 4 sürümü yok mu, ben bulamadım
daha büyk görüntü olarak iyi ama taşıması zor olmzmıonly61' Alıntı:ben bu telefondan çok mennunum ama şunu anladım ki daha büyük bir telefon almalıyım
hayalimde sony ve htc nin 4" ten büyük telefonları var... ama telefonu daha yeni aldım...1-2 sene geçsin bakalım
istanbul38' Alıntı:daha büyk görüntü olarak iyi ama taşıması zor olmzmıonly61' Alıntı:ben bu telefondan çok mennunum ama şunu anladım ki daha büyük bir telefon almalıyım
hayalimde sony ve htc nin 4" ten büyük telefonları var... ama telefonu daha yeni aldım...1-2 sene geçsin bakalım