zayıf bilgisayarlara xp sp3 çok zayıflara xp sp2 kuruyorumhasari' Alıntı:Güzel paylaşım olmuş tşkler.
Benim anlamadığım neden xp sp2 ve win7 sade kullanıyorsunuz satalı versiyonu idelere zaten sorunsuz kurabiliyorsun xp sp3 versiyonu güncel olandır daha eskileri neden bulunduruyorsun? Merakımı gidermek için soruyorum. Ben olsam sistemlerin en güncel olanlarını bulundururum yeter.![]()
Kanımca güvenliği sağlamalı ve güncellemeleri kurmalısın sp2 olduğu zaman güncellemeleri kapatman gerekir ayrıca bu sisteme artık anti virüslerin son sürümleri ve office paketlerinin son sürümleri kurulamıyor ben olsam güncel olanı seçerdim genede siz bilirsiniz.hastasıyız dede' Alıntı:zayıf bilgisayarlara xp sp3 çok zayıflara xp sp2 kuruyorumhasari' Alıntı:Güzel paylaşım olmuş tşkler.
Benim anlamadığım neden xp sp2 ve win7 sade kullanıyorsunuz satalı versiyonu idelere zaten sorunsuz kurabiliyorsun xp sp3 versiyonu güncel olandır daha eskileri neden bulunduruyorsun? Merakımı gidermek için soruyorum. Ben olsam sistemlerin en güncel olanlarını bulundururum yeter.![]()
win7 dede aynı win7 yi zar zor kaldırabileek pc lere hafif sürüm, güçlü pc lere satalı güncellemeli olan win7 kuruyorum.çok mu abarttım? :shock:
Bu gibi durumlar için grafikleri düşür en iyi performansa ayarla (Bilgisayarım simgesine sağ tıkla özellikler gelişmiş> performans) bilgisayar kendini windows klasik tema yapıyor buda performans artışına neden oluyor. Performans isteyenlere bunun gibi bir kaç ince ayar çeker bırakırsın.hastasıyız dede' Alıntı:bence kesinlikle haklısın ama bu işler zaten okulun yada idarenin işleri, kendi bilgisayarım olsa senin dediğin gibi yapardım ama idare zaten pc güvenliğini hiç önemsemiyr, bu yüzden önceliğim bilgisayarların kasmadan çalışması, en hafif antivirüs yada deep freeze ile hafif güvenlik önlemi alıp bilgisayarları kasmadan kullanmalarını sağlamaya çalışıyorum.
teşekkürler haşari.hasari' Alıntı:Bu gibi durumlar için grafikleri düşür en iyi performansa ayarla (Bilgisayarım simgesine sağ tıkla özellikler gelişmiş> performans) bilgisayar kendini windows klasik tema yapıyor buda performans artışına neden oluyor. Performans isteyenlere bunun gibi bir kaç ince ayar çeker bırakırsın.hastasıyız dede' Alıntı:bence kesinlikle haklısın ama bu işler zaten okulun yada idarenin işleri, kendi bilgisayarım olsa senin dediğin gibi yapardım ama idare zaten pc güvenliğini hiç önemsemiyr, bu yüzden önceliğim bilgisayarların kasmadan çalışması, en hafif antivirüs yada deep freeze ile hafif güvenlik önlemi alıp bilgisayarları kasmadan kullanmalarını sağlamaya çalışıyorum.
hastasıyız dede' Alıntı:Aşağıdaki resimde kırmızı yuvarlak içinde gösterdiğim menü sayesinde iso olan her kalıbı multiboot yapabiliyorsunuz.
şu an biraz daha tecrübe edindim hocam iso kısmını kullanmayın sanki sistemden kurulum yapılıyormuş gibi cd istiyor, kurulum devam etmiyor, win xp, win7,8 ve clonezilla vb için syslinux kısımlarını kullanabilirsiniz.julian41' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:Aşağıdaki resimde kırmızı yuvarlak içinde gösterdiğim menü sayesinde iso olan her kalıbı multiboot yapabiliyorsunuz.
Hocam bu resimde "her iso'yu ekleyebileyeceğimiz" kırmızı elipsle işaretlediğiniz kısmı kullanarak tüm iso'ları, tüm xp,7 ve 8 sürümlerini eklediğimde tek bir pencerede mi göstermiş olacak tüm iso'ları? Yani;
0-Windows NT6(Vista/ 7 and Above ) ... -> Tarzında, o bölüme girince win 8 iso'sunu göstermesin istiyorum. Benim istediğim; tüm win 7,win 8, acronis hepsini bir sayfada göreyim, alt menüler yapmasın. Bu istediğimi; tüm iso'ları o gösterdiğiniz kısmı seçerek yükleyerek yapabilirim sanırım?
Bir de diğer sorum, ayrı ayrı win 7 starter, win 7 ultimate yerine all in one paketi kursam sorun çıkarır mı acaba?