arkadaşlar benim nöbet ve kulübüm yok formatörüm sizlerde durum nasıl acaba.
formatörlük var mı hocamumitbulut58' Alıntı:nöbet yok... kulub sınıf var..
müfettişin normunuzla bir işi yok hocam. formatör evraklarınız tam olsun yeter.zencefil58' Alıntı:pardon benimde sınıf yoktuu yaa müfettişler geldiğinde bi sıkıntı çıkmaz dimiii
resmiyette formatöre verilmez. Aslında resmiyette ücretliye de verilmez.wire' Alıntı:formatöre madem nöbet veriliyo, benim haftada 1 gün ücretli çalıştığım okulda başka branştan formatör varken nöbeti bana verdiler. formatöre verseler olmaz mı?
Madde 7- Öğreticilerin görev, yetki ve sorumlulukları, öğretmenlerin ders verme görevlerine ilişkin yetki ve sorumlulukları ile sınırlıdır. Bunlara ders görevi dışında diğer görevler verilmez.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATINDA ÖĞRETMEN İHTİYACININ KARŞILANMASI BAKIMINDAN ALANLAR BAZINDA ÖĞRETİCİ GÖREVİNDE KISMİ ZAMANLI GEÇİCİ PERSONEL İSTİHDAMI İLE BU PERSONELE ÖDENECEK ÜCRETLERE İLİŞKİN KARARwire' Alıntı:banada vermesinler, akşama kadar ayakta ders anlatıyorum, bir de nöbet, haftada bir gün tüm haftaya bedel oluyo. ama maddiyat 0
Madde 7- Öğreticilerin görev, yetki ve sorumlulukları, öğretmenlerin ders verme görevlerine ilişkin yetki ve sorumlulukları ile sınırlıdır. Bunlara ders görevi dışında diğer görevler verilmez.
bbozkurt' Alıntı:sınıf YOK, kulüp YOK, nöbet YOK, 6 saat dersim VAR, kendime ait idare katında birde odam var.. adı da BİLGİ İŞLEM