omd' Alıntı:MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATINDA ÖĞRETMEN İHTİYACININ KARŞILANMASI BAKIMINDAN ALANLAR BAZINDA ÖĞRETİCİ GÖREVİNDE KISMİ ZAMANLI GEÇİCİ PERSONEL İSTİHDAMI İLE BU PERSONELE ÖDENECEK ÜCRETLERE İLİŞKİN KARARwire' Alıntı:banada vermesinler, akşama kadar ayakta ders anlatıyorum, bir de nöbet, haftada bir gün tüm haftaya bedel oluyo. ama maddiyat 0
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/25932_0.htmlKod:Madde 7- Öğreticilerin görev, yetki ve sorumlulukları, öğretmenlerin ders verme görevlerine ilişkin yetki ve sorumlulukları ile sınırlıdır. Bunlara ders görevi dışında diğer görevler verilmez.
mrtcmhr_13' Alıntı:nöbet,rehberlik,kulüp,kurul neyim yok.16 saat dersim 3925 adet öğrencim var... :idea:
08:00-18:15 okuldayım,idareci ablam ve ağabeyim hatrına... 8)
ozlem22' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:nöbet,rehberlik,kulüp,kurul neyim yok.16 saat dersim 3925 adet öğrencim var... :idea:
08:00-18:15 okuldayım,idareci ablam ve ağabeyim hatrına... 8)
18.15e kadar mıııı :scared:
ozlem22' Alıntı:idareci çalışma saatlerine uygun çalışır ibaresinden haberim var yok değil ama dediğim gibi uygulamıyorum..idare işlerini yapıyorum, tif işlerini bu yıl da ben yaptım, nöbet tutuyorum daha ne olsun
mrtcmhr_13' Alıntı:ozlem22' Alıntı:idareci çalışma saatlerine uygun çalışır ibaresinden haberim var yok değil ama dediğim gibi uygulamıyorum..idare işlerini yapıyorum, tif işlerini bu yıl da ben yaptım, nöbet tutuyorum daha ne olsun
işte hocam sizde o şekilde yük var,ben kendi işlerimi yapıyorum.
üstelik formatör öğretmene idari işler dahil verilmez diyor mesela sizin de ordan var benim çalışma saati olduğu gibi.
ama o işleri yapmaktan sa beklemek daha iyi gibi sanki belki de erken çıkmak daha iyidir.
nasıl işimize gelirse işte
ozlem22' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:ozlem22' Alıntı:idareci çalışma saatlerine uygun çalışır ibaresinden haberim var yok değil ama dediğim gibi uygulamıyorum..idare işlerini yapıyorum, tif işlerini bu yıl da ben yaptım, nöbet tutuyorum daha ne olsun
üstelik formatör öğretmene idari işler dahil verilmez diyor mesela sizin de ordan var benim çalışma saati olduğu gibi.
ama o işleri yapmaktan sa beklemek daha iyi gibi sanki belki de erken çıkmak daha iyidir.
ben okulumun eski müdür yardımcısıyım biçok şeyi bildiğim için sen biliyosun diyolar ondan yapıyorum tifleri filan ben de saraydayım..
mrtcmhr_13' Alıntı:ozlem22' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:ozlem22' Alıntı:idareci çalışma saatlerine uygun çalışır ibaresinden haberim var yok değil ama dediğim gibi uygulamıyorum..idare işlerini yapıyorum, tif işlerini bu yıl da ben yaptım, nöbet tutuyorum daha ne olsun
ben okulumun eski müdür yardımcısıyım biçok şeyi bildiğim için sen biliyosun diyolar ondan yapıyorum tifleri filan..ben de saraydayım..
siz baştan bağlamışsınız kendinize hocam