Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NET SUPPORT PROTECT ŞİFRESİNİ NASIL DEĞİŞTİRDİNİZ ?
Vestel Teknik servisi aradım yönetici şifresiyle aynı dediler ama aynı değil veya öğrencinin biri değiştirmiş şifreyi galiba
elinde farklı bir şifre olan varsa göndersin lütfen. iyi çalışmalar 724931@meb.k12.tr
Vestelde yayınlanan imajı yükledim v...3 tü şifresi bugün baktım nettupport şifresini kabul etmiyor.Kurulum yaptıktan sonra herhangi bir işlem yapılmadı.
Arkadaşlar malum şifreyi ben de alabilirmiyim henüz görevlendirildiğim kuruma gidemediğim için kendi mail adresime alabilirmiyim yarın ilk defa gidicem ve sıkıntı yaşamak istemiyorum eğer isterseniz görevlendirme yazımın resmini gönderebilirim,kurum şifrem olmadığı için kendi mail adresimi yazıyorum
Arkadaşlar bana da netsupport manager şifresi lazım biliyorsunuz ki programı kaldırmak için öncelikle bizden manager şifresi istiyor ve malum "v........3" şifresini girdiğimde kabul etmiyor.Lütfen acil gönderirmisiniz kısıtlamalardan hiçbir işlem yapamıyor hocalar...