M msalep Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 320 20 Eylül 2007 #1 arkadaslar netop u ana bilgisayara kurdum. ama digerlerine kurumiyorum. sebeb nedir acaba
T tt43 Site Gezgini Mesajlar 47 20 Eylül 2007 #3 Ana bilgisayara teacher, öğrenci bilgisayarlarına student bölümünü işaretleyerek kurmayı bir deneyin.
Ana bilgisayara teacher, öğrenci bilgisayarlarına student bölümünü işaretleyerek kurmayı bir deneyin.
M msalep Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 320 20 Eylül 2007 #4 ana bilgisayara kuruyorum ama öbür bilgisayarlara hiç kurulmuyor ki..
C caisersoze Site Gezgini Mesajlar 95 21 Eylül 2007 #6 Güvenlik Kartı ya da Deep-Freeze olabilir. Kısıtlı kullanıcı hakkı olabilir.
I imegivo Üye Mesajlar 23 27 Eylül 2007 #7 ben denemedim ama. sanırım bu exper sınıflarında network yok. ağda öğrencileri göremiyorum. önce onu yapıp sonra mı netop kursam :?
ben denemedim ama. sanırım bu exper sınıflarında network yok. ağda öğrencileri göremiyorum. önce onu yapıp sonra mı netop kursam :?
M mevlana Site Gezgini Mesajlar 42 27 Eylül 2007 #8 s.a Arkadaşım açılışta ctrl+g ile açılış yap sonra ağ ayarlarından dosya paylaşımını aktif yap kurulumu birde öyle yap ben ağı tekrar yapılandırdım netop u sorunsuz kullanıyorum
s.a Arkadaşım açılışta ctrl+g ile açılış yap sonra ağ ayarlarından dosya paylaşımını aktif yap kurulumu birde öyle yap ben ağı tekrar yapılandırdım netop u sorunsuz kullanıyorum
I imegivo Üye Mesajlar 23 27 Eylül 2007 #9 ben internetide dağıtamadım ondan mı aceba. yeni başladım okula. önceki okulumda herşey hazırdı :mrgreen:
ben internetide dağıtamadım ondan mı aceba. yeni başladım okula. önceki okulumda herşey hazırdı :mrgreen: