elektrosman
Aktif Üye
@f_dogan76 hocam, ben bu programı 26 bilgisayar olan bir laboratuvarda kullandım herhangi bir sorun olmamıştı.
Hocam bende sorun olmadı..Hatta arkadaşlar W10 ana makine diğerleri W7 bir de W10 makineye de 11 olanı yükledim sorun yok..Öğrenci bilgisayarları nss 11 olarak kalsa. Sadece öğretmen bilgisayarına nss 14 kursak sıkıntı çıkıyor mu
Hocam programı, 14 öğrenci bilgisayarının olduğu laboratuvardaki öğretmen bilgisayarına dün kurdum. Sadece 1 öğrenciyi gördü. Diğer öğrencileri lisans aşıldı diye görmedi.@f_dogan76 hocam, ben bu programı 26 bilgisayar olan bir laboratuvarda kullandım herhangi bir sorun olmamıştı.
Ben de aynı hatayı aldım. Lisans aşıldı yazmayan bir versiyonu denemek istiyorum.Hocam programı, 14 öğrenci bilgisayarının olduğu laboratuvardaki öğretmen bilgisayarına dün kurdum. Sadece 1 öğrenciyi gördü. Diğer öğrencileri lisans aşıldı diye görmedi.
Yukarıdaki linki doldurunca otomatik olarak indirme linkleri açılıyor, sayfanın altında da dil destekleri var. TR olanı seçerseniz, TR NSS indiriliyor.NetSupport School - FREE TRIAL
FREE TRIALContact usWhere to buyBook an online demoPricingEventswww.netsupportschool.com
14 sürümünü yükleyip, full yaptıysanız, üzerine yukarıdaki linkten TR NSS yükleyince, otomatik olarak TR olarak çalışıyor hocam.
Bana gönderebilir misniz Hocam teşekkür ederimpaylaşım için teşekkürler
Bana gönderebilir misniz Hocam teşekkür ederimÖğrencilere nss 11 öğretmene nss14 kurun görüyor. dosyalar yoksa link atarım..
Bana da gönderebilir misiniz hocamÖğrencilere nss 11 öğretmene nss14 kurun görüyor. dosyalar yoksa link atarım..
Hocam kurulum dosyaları var mı ? hiç bir yerde bulamadım, teşekkürlerÖğrencilere nss 11 öğretmene nss14 kurun görüyor. dosyalar yoksa link atarım..
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Rar şifresi nedir acaba?
bbnetHocam öncelikle teşekkür ederim. Rar şifresi nedir acaba?
Güncel Türkçe sürüm var arkadaşlar Kontrol edin en son açmış olduğum konuyu iyi çalışmalar herkese. Temiz bir kurulum. https://www.bilgisayarbilisim.net/k...nager-kurulum-full.105069/page-2#post-1946060Arkadaşlar merhaba, Netsupport 14 de türkçe dil seçeneği yada yaması var mı acaba ?
teşekkürler hocam paylaşım için. Windows 11 ile uyumlu mu acaba 14.0 versiyonu ?NetSupport School v14.00.0006.msi
drive.google.com
emin değilim, denemedim...teşekkürler hocam paylaşım için. Windows 11 ile uyumlu mu acaba 14.0 versiyonu ?
Tüm windows işletim sistemlerinde (xp ve öncesi hariç denenmedi ) .çalışır ustateşekkürler hocam paylaşım için. Windows 11 ile uyumlu mu acaba 14.0 versiyonu ?
bana netsuport keyli biçimde gönderebilitr misiniz cok lazım bulamadım .drive üzerinden gönderme ihtimaliniz nedir.mailimi atsam . e.umay26@gmail.comaşağıdaki mesaj da yeniden yükledim
bana netsuport keyli biçimde gönderebilitr misiniz cok lazım bulamadım .drive üzerinden gönderme ihtimaliniz nedir.mailimi atsam . e.umay26@gmail.com