G gokhan982 Üye Mesajlar 2 18 Şubat 2008 #1 Uzaktan iş yerindeki bilgisayarıma bağlanıp dosya alışverişi ve onu izleyebilme gibi işleri yapabiliyorum ama iş yerindeki bilgisayarımı izlerken sesinide duyabilirmiyim? Cevpalarınız için ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Uzaktan iş yerindeki bilgisayarıma bağlanıp dosya alışverişi ve onu izleyebilme gibi işleri yapabiliyorum ama iş yerindeki bilgisayarımı izlerken sesinide duyabilirmiyim? Cevpalarınız için ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
M mehmetb Üye Mesajlar 28 21 Şubat 2008 #3 netsupport ta uzaktaki bilgisayardan sesini duyamazsınız. güvenlik kamerası kullanıyorsanız başka bir program vasıtasıyla duyabilirsiniz.
netsupport ta uzaktaki bilgisayardan sesini duyamazsınız. güvenlik kamerası kullanıyorsanız başka bir program vasıtasıyla duyabilirsiniz.
muallimim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 21 Şubat 2008 #4 hayır Ben her şeyini biliyorum öyle bir özelliği yok netsph_setup diye bir program var internetten arattır açık kaynak o yapıyor
hayır Ben her şeyini biliyorum öyle bir özelliği yok netsph_setup diye bir program var internetten arattır açık kaynak o yapıyor