ozkansedef' Alıntı:yataylimit' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Dondurma kısmını hallettim de, bir program yükleyince ya da bir değişik yapınca bunun güncellemesini nasıl yapacağım onu çözemedim.
Save menüsüne gelip lockdown.dat dosyanızı ağ üzerinde sürekli çalışan bir bilgisayara yükleyin ve tüm client bilgisayarları da aynı menüdeki Load özelliğini kullanarak, o dosyayı alacak şekilde programlayın. Bu sayede tek bir dosyada yapacağınız ayarla o anda çalışan tüm tahtaların dondurma ve diğer özelliklerini aktif-pasif yapabilirsiniz.
Ben bu şekilde kullanıyorum, sıkıntı olmuyor.
Onu sormadım aslında hocam. Mesela diyelim yeni bir program yükledim. Yükledikten sonra update bastım sonra save ye bastım. Bunları yapınca yen programı da dahil etmesi gerekmiyor mu sistemin içine?
update yapmayın ben en azından öyle yapmıyorum... işinizi bitirdikten sonra netsupportu açın ve önce ACTİVATE DİSK RECOVERY pasif hale getirip KAYDET yapın.. Daha sonra tekrar ACTİVATE DİSK RECOVERY ve AUTOMATİC RECOVERY seçili hale getirip KAYDET yapın... (bu ikinci işlemde biraz bekletiyor sizi 2-3 dk kadar)
Korumadayken programın tek dezavantajı çok geç başlatıyor.. normalde win 7 40-45 sn de açılırken koruma varken 3-4 dkyı buluyor...
hastasıyız dede' Alıntı:Windows update yi kapattım ama yine olmadı yeniden kurmammı lazım kurmadan önce mi Windows updateyi kapatmalıyım.yataylimit' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:evdeki win7 kurulu laptopumda denedim, program kuruldu 1 bilgisayar için lisanslandı, dediğiniz gibi automatic recovry bölümünü aktif ettim ama hala masaüstünde yeni klasör oluşturup yeniden başlatıyorum yeni klasörü silmiyor, ve dosya klasör ekleniyor yeniden açılıncada silmiyor biryerde hatamı yapıyorum?
Recovery aktif değil size. (Recovery unavailable yazıyor) Windows Update'i kapatmayınca bu özelliği aktifleştirmiyor ve bunu da ilk kurulumda zaten belirtiyor.
programı tamamen kaldırın ve windows update ile beraber sistem geri yüklemeyi de kapatıp öyle yeniden kurun... zaten kurarken anlayabiliyorsunuz recovery olup olmadığını...alttaki sayfada resmini paylaşmıştım..
fatih-etkilesimli-tahta-f279/etkilesimli-tahtalarimiz-ogretime-hazir-t117868-30.html