Nisan ayı Mersin web tab. içerik gel. kursu onaylanan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mudamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mudamet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ilgili birim onayına bir gün kaldı halaaa ses yok. onaylanan var mı burda acaba ?

Web Tabanlı İçerik Geliştirme (I.Kademe) Kursu

Başlangıç Tarihi : 11/04/2011 Bitiş Tarihi : 22/04/2011

Kurum Son Onay Tarihi : 05/02/2011 Evet
İlçe Son Onay Tarihi : 15/02/2011 Evet
İl Son Onay Tarihi : 25/02/2011 Evet
Birim Son Onay Tarihi : 17/03/2011 Hala Bekliyor :)

burjuva' Alıntı:
ben türk eğitim-sen liyim ama dün onaylamışlar. Öyle tanıdık eş dost ta yok
sanırım eğitici olduğumdan
demek ki bekleyenlerinki onaylanmayacak. Adamlar seçmişler onaylamışlar. bizimki otomatikmen red. hayırlı olsun hocam

benim başvurumda 17:00' den sonra reddedilmiş.Sanırım onay verilecekleri seçip onaylıyorlar süre dolunca kalanlar otomatik reddediliyor.
Hayırlısı olsun bakalım :(

benim reddedilme nedenimde başvuran sayısının çok olması nedeniyle yazıyordu.Sende öyle bir durum olmadığına olur gibi.Sadece kişisel nedenler kalıyor geliye :roll: Belkide başvuran yok diye kursu da iptal edebilirler.

burjuva' Alıntı:
ben türk eğitim-sen liyim ama dün onaylamışlar. Öyle tanıdık eş dost ta yok
sanırım eğitici olduğumdan

hocam daha önce almamıştınız dimi siz bu kursu ?
neye göre onaylayıp reddediyorlar acaba. var mıdır bunun bi yönetmeliği ?

hızlıtürk' Alıntı:
ilk kez heyecanla yaptığım başvurum redd... edildi... tebrik ederim hevesimi kursağımda bıraktılar...
al benden de bi o kadar hocam, kontenjandan dolayı reddedilmişmişmiş :(

280 başvuru 40 kontenjan olunca mecburen birilerini eleyecekler. bu eleme kriterlerinin hiçbir yazılı dayanağı yada zorunluluğu yok.
hizmet süresi, daha önce kursa katılıp kayılmadığı vs vs kafalarına göre kriter oluşturuyorlar. Dahada olasa random onay veriyorlar. haaa hiç mi dönmez bi takım işler, döner. eğitekte hizmetli odacı vs bile olsa tanıdık varsa da rica ederse olur.

bugün itibarıyla benimde onaylandı arkadaşlar. Şimdi resmi yazıyımı bekleyeceğiz ? Bende ilk defa gidiyorum

Evet benim de onaylanmış arkadaşlar ve ilk hizmetiçi eğitimim olacak.Bilen arkadaşlar bundan sonra nasıl bir süreç işleyecek anlatabilir mi ?

kurus çıkanlar nerden gidecekler .
özel arabayla gitmeyi düşünenler yazarsa ekip oluşturabiliriz.

BBNET
Geri