teşekkürler yardımın için...mhakan05' Alıntı:x6 kesmese x6m al. ferrarilere kafa tutarsın
alttaki forumu incelersen fikir sahibi olursun..
http://forum.donanimhaber.com/m_12806241/tm.htm
hocam unuttuğumuz bir şey yok..missilver' Alıntı:hocam unuttuğunuz bişey var ben öğretmenim :cry: :cry:
hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim )
hocam şu an bana göre de qashqai lüks bir araç..missilver' Alıntı:hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim )
missilver' Alıntı:hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim )
missilver' Alıntı:hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim )