Allah razı olsun hocam, çok teşekkür ederim, sağolun.RAR'dan cıkarın hocam sonra usb'nizi ventoy ıle boot edin rar'dan cıkardıgınız dosyaları usb'ye kopyala yapıştır yapın
Allah razı olsun hocam, çok teşekkür ederim, sağolun.RAR'dan cıkarın hocam sonra usb'nizi ventoy ıle boot edin rar'dan cıkardıgınız dosyaları usb'ye kopyala yapıştır yapın
Hocam bu akşam denedim ve dosyanız problemi çözdü, kisaca özet geçeyim:
Linkteki dosyanızı indirdim ve ventoy ile flash belleğe kopyaladım. Açılışta F12 ile USB’yi seçtiğimde 3 seçenek çıktı, yanlış hatırlamıyorsam ortadaki seçeneği seçtiğimde tahta Windows’a benzer bir şekilde açıldı ve ekranda sizin de paylaştığınız Device Parameter seçeneğini mouse ile tıkladım. Yazılım yüklemeyi yaptı tahtayı kapattım. Sonra imaj yüklü usb belleğimi taktım ve f12 ile imajımı sorunsuz yükledim.
Hocam bu akşam denedim ve dosyanız problemi çözdü, kisaca özet geçeyim:
Linkteki dosyanızı indirdim ve ventoy ile flash belleğe kopyaladım. Açılışta F12 ile USB’yi seçtiğimde 3 seçenek çıktı, yanlış hatırlamıyorsam ortadaki seçeneği seçtiğimde tahta Windows’a benzer bir şekilde açıldı ve ekranda sizin de paylaştığınız Device Parameter seçeneğini mouse ile tıkladım. Yazılım yüklemeyi yaptı tahtayı kapattım. Sonra imaj yüklü usb belleğimi taktım ve f12 ile imajımı sorunsuz yükledim.
Dosyayı rar.dan cıkarıp usb'e oyle boot ettınız degıl mı hocam?Bahsedilen dosyayı ventoyla attım. Bu ekranda ortadakini seçtikten sonra 2.resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 75113
Evet hocam. Ventoy ile biçimlendirme yaptim. Sonra rardan cikanlari kopyaladimDosyayı rar.dan cıkarıp usb'e oyle boot ettınız degıl mı hocam?
Ben bu şeklide yaptım sorunsuz çalıştı. Sanırım 2.seçeneği seçmiştim ama diğer seçenekleri de deneyebilirsiz eger olmazsa farklı bir usb deneyin istersenizEvet hocam. Ventoy ile biçimlendirme yaptim. Sonra rardan cikanlari kopyaladim
Teşekkürler hocam diğer 2 seçeneği seçince bir şey olmuyor. Ortadaki de bu hatayı veriyor. Başka usb ile de deneyeceğim bakalımBen bu şeklide yaptım sorunsuz çalıştı. Sanırım 2.seçeneği seçmiştim ama diğer seçenekleri de deneyebilirsiz eger olmazsa farklı bir usb deneyin isterseniz
Malesef başka usb de işe yaramadıTeşekkürler hocam diğer 2 seçeneği seçince bir şey olmuyor. Ortadaki de bu hatayı veriyor. Başka usb ile de deneyeceğim bakalım
Başka bir program ile boot etmeyi deneyebilirsiniz belkiMalesef başka usb de işe yaramadı
hocam ventoy içinde .iso uzantılı dosya olacak.Bahsedilen dosyayı ventoyla attım. Bu ekranda ortadakini seçtikten sonra 2.resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 75113
dosyanın içindekiler bunlar hocam. Hepsini kopyaliyorum içine.hocam ventoy içinde .iso uzantılı dosya olacak.
siz usb'nin içine iso'yu açıp atınız muhtemelen.
Hocam bunu halledebildim nihayet. Peki sonrasinda siz hangi imajı yükledinizBaşka bir program ile boot etmeyi deneyebilirsiniz belki
ben kendı hazırladıgım ımajı kullanıyorum hocamHocam bunu halledebildim nihayet. Peki sonrasinda siz hangi imajı yüklediniz
Bana lazım olacak shadow kaldırmam gerekiyor.Ssd kilit çözümü için Live windows ve dökümanı içinde var.WinPE_SSDFW_YMTCJGS_03_03_2022.rar
drive.google.com
bu şekilde yapınca çıkmıyor hocam iso dosyası var mı acabaRAR'dan cıkarın hocam sonra usb'nizi ventoy ıle boot edin rar'dan cıkardıgınız dosyaları usb'ye kopyala yapıştır yapın
Nasıl çözdünüz hocambu şekilde yapınca çıkmıyor hocam iso dosyası var mı acaba
Bu yöntem bende ne yazıkki işe yaramadı. Dosyayı atıp başlattığımda program yüzde 5 i bir türlü geçmedi 1 saatten fazla bekledim. Başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı acabaÇÖZÜM: ARÇELİK SERVİS. HARD DISKTE ARIZA YOK.
Ekli dosyayı görüntüle 74212
Ssd bozulmuş olabilir mi?Bu yöntem bende ne yazıkki işe yaramadı. Dosyayı atıp başlattığımda program yüzde 5 i bir türlü geçmedi 1 saatten fazla bekledim. Başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı acaba
Ventoy ile kurarken disk formatını fat32, disk türünü gpt seçtiniz mi?Bahsedilen dosyayı ventoyla attım. Bu ekranda ortadakini seçtikten sonra 2.resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 75113
servis gelip ops'yi komple değiştirdi hocam. sadece ssd değişimi yapmadılar anlamadım. şu an çalışıyor.Ss
Ssd bozulmuş olabilir mi?
iso dosyası kimsede yok mu?bu şekilde yapınca çıkmıyor hocam iso dosyası var mı acaba
iso dosyası kimsede yok mu?
Bu ISO yu ventoy da çalıştıramayan olursa ISO yu seçtikten sonra wim modunda mı ISO modunda mı açayım diye soruyor ventoy. Wim modunda seçince açıldı. ISO yu seçince açılmadı. ISO bozuk, çalışmıyor diye düşünmesin indirenler.